Bolt lansează un serviciu de închirieri auto

de Paul Cosma, Foto: Dreamstime.com
Marti, 04.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Platforma Bolt lansează serviciul de car-sharing Bolt Drive, care va permite clienților să închirieze o mașină pentru perioade scurte de timp. Compania vrea să extindă serviciul la nivel european, după un proiect-pilot în Estonia.

"Mașinile personale sunt principala cauză a problemelor în transportul urban. Acestea sunt responsabile pentru traficul aglomerat, emisiile de mediu și ocuparea spațiului orașului,” spune Markus Villig, CEO Bolt. 

Astfel, compania de ride-hailing a anunțat un nou serviciu Bolt Drive care va permite închirierea de mașini pe perioade scurte. Bolt vrea să investească 20 de milioane de euro în lansarea Bolt Drive în Europa și va începe printr-un proiect-pilot care se va desfășura pe piața internă, în Estonia. 

Bolt Drive permite utilizatorilor să vadă, pe o hartă, cele mai apropiate vechicule de ei și să rezerve o mașină folosind aplicația Bolt. Ei pot începe călătoria deblocând mașina cu un telefon mobil. 

Utilizatorii nu trebuie să plătească pentru parcare sau combustibil. Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Via profit.ro

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    bună idee dar numai dacă mașinile bolt au ÎNCĂ o mască la radiator și sunt vaccinate cu rapel în marșarier.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru