Ride-hailing

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

Noul serviciu de ride-hailing Blue, lansat la București. Flota, alcătuită din Tesla Model Y și Model 3

Grupul Autonom, care deține serviciul de ride-hailing Blue, a anunțat oficial lansarea acestui serviciu la București. Flota noului serviciu este alcătuită din 100 de mașini electrice Tesla Model 3 și Model Y.
Joi, 28 Aprilie 2022 | Modele noi

Kia lansează Niro Plus, un model creat special pentru firme de taxi și servicii de ride-hailing

Kia a prezentat Niro Plus, un model creat special pentru a fi folosit de către firmele de taxi și de serviciile de ride-hailing. Noua mașină este bazată pe vechea generație Niro și este catalogată drept un PBV (Purpose-Built Vehicle). Modelul va fi vândut în Coreea de Sud și în Australia.
Vineri, 27 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault prezintă primul model al brandului Mobilize: Limo este destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto

Mobilize, brand al grupului Renault, a anunțat primul său model. Limo este un vehicul electric destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto sub forma unui abonament. Prezentarea sa va avea loc la Munchen, în data de 8 septembrie.
Miercuri, 25 August 2021 | Masini autonome

Google începe testele cu mașini autonome și pasageri pe drumurile publice din San Francisco

Waymo, divizia de vehicule autonome de la Google, a început să transporte primii pasageri cu ajutorul mașinilor “care se conduc singure” pe drumurile publice din San Francisco.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Uber vrea să îşi fidelizeze şoferii: le oferă cursuri gratuite de limbi străine, inclusiv în România

CEO-ul Uber a anunțat un program global pentru șoferii și curierii săi, prin care aceștia să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Noul program este disponibil inclusiv în România.
Marti, 04 Mai 2021 | Tehnologie

Bolt lansează un serviciu de închirieri auto

Platforma Bolt lansează serviciul de car-sharing Bolt Drive, care va permite clienților să închirieze o mașină pentru perioade scurte de timp. Compania vrea să extindă serviciul la nivel european, după un proiect-pilot în Estonia.
Luni, 11 Ianuarie 2021 | Intern

Record pentru Free Now: serviciul de ride-hailing a fost utilizat de un milion de clienți din România în 2020

Serviciul de ride-hailing Free Now a atins cifre record în 2020, cu un milion de clienți și 8 milioane de curse în România.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Industrie

Mercedes-Benz renunță la proiectele pentru mașini autonome și servicii de ride-sharing: "Acționarii noștri vor profit"

Mercedes-Benz a anunțat că nu mai dezvoltă proiectul pentru mașini autonome și vrea să renunțe la serviciile de mobilitate. Germanii justifică aceste decizii prin faptul că "acționarii vor în primul rând profit".
Joi, 29 Octombrie 2020 | Intern

Free Now lansează în România opțiunea Confort: călătorii cu mașini mai noi sau din segmentul premium

Serviciul de ride-hailing Free Now a lansat în România opțiunea Confort, prin care clienții vor putea comanda mașini mai noi sau din segmentul premium. Prețul călătoriei este de 2 lei/km și 0.3 lei/minut.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: Uber a oferit peste un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing deținut de Daimler și BMW

Uber a oferit mai mult de un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, potrivit informațiilor neoficiale din presa germană. Daimler ar fi acceptat oferta americanilor, în timp ce BMW se gândește doar la o vânzare de acțiuni către Uber.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Uber vrea să cumpere Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW

Uber vrea să achiziționeze Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, pentru a-și mări cota de piață în Europa, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Reprezentanții Uber și BMW au refuzat să comenteze, în timp ce Daimler a transmis că nu va comenta speculațiile.
Luni, 17 August 2020 | Intern

Uber anunță beneficii noi pentru șoferii din România: reduceri pentru combustibil și asigurările auto

Uber a extins în România programul de beneficii pentru șoferii cu rating ridicat. Astfel, cei mai apreciați șoferi vor primi reduceri pentru combustibil, pentru serviciile de spălătorie auto sau discounturi la asigurările auto.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Uber ar putea renunța la serviciile de ride-hailing în California: compania critică o lege care impune ca șoferii să fie angajați full-time

Uber a anunțat că ar putea să renunțe la serviciile de ride-hailing în statul american California, dacă autoritățile nu vor modifica legea prin care șoferii trebuie să devină angajați full-time ai companiei.
Joi, 18 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Lyft vrea doar mașini 100% electrice pentru serviciul de ride-hailing, până în 2030: fără sprijin financiar pentru șoferi

Lyft susține că serviciul său de ride-hailing va oferi doar mașini 100% electrice, până în 2030. Compania nu va acorda sprijin financiar pentru șoferi în această tranziție. În acest moment, flota Lyft conține mașini electrice în proporție mai mică de 1%.
Joi, 06 Februarie 2020 | Masini autonome

Bosch: “Mașinile complet autonome vor deveni o realitate pe șosele până în 2025”

Mașinile complet autonome vor deveni o realitate pe șosele până în 2025, însă vor fi folosite mai ales în servicii de ride-hailing sau de transport comercial, potrivit estimărilor Bosch. Compania germană susține că poate lansa un astfel de vehicul “mâine”, însă obstacolele sunt cadrul legislativ și scepticismul clienților.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Industrie

Europenii vor cumpăra mai puține mașini după 2025: “Clienții vor prefera platformele de mobilitate în detrimentul mașinilor personale”

Europenii vor cumpăra mai puține mașini după 2025 și se vor concentra mai mult pe platformele de mobilitate precum Uber sau Bolt, arată un studiu PwC. Potrivit analizei, 50% dintre europeni iau în calcul să renunțe la mașina personală în favoarea serviciilor de “robotaxi cu vehicule autonome” dacă acestea vor avea un preț convenabil.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Masini autonome

Proiect-pilot: Mercedes și Bosch vor testa o aplicație de ride-hailing cu mașini autonome

Mercedes și Bosch au anunțat un proiect-pilot prin care vor să testeze comportamentul mașinilor autonome în cadrul unui serviciu de ride-hailing. Proiectul se va desfășura în orașul american San Jose, iar flota va cuprinde vehicule Mercedes-Benz Clasa S.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Intern

Legea pentru reglementarea serviciilor de ride-hailing: mai puțin de jumătate dintre șoferii Uber au primit autorizație

Uber a dezvăluit ca mai puțin de jumătate dintre șoferii săi parteneri au primit până în prezent autorizație pentru a folosi aplicația și după intrarea în vigoare a legii care reglementează serviciile de ride-hailing.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Intern

Uber anunță funcții noi pentru aplicația de ride-hailing: mai multă siguranță pentru pasageri și integrare cu Uber Eats

Serviciul de ride-hailing Uber a anunțat lansarea unor măsuri noi de siguranță pentru pasageri și integrarea cu aplicația de livrare de mâncare Uber Eats.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Intern

Modificări la legea care reglementează serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go: mașinile folosite pot avea mai mult de 5 locuri

Mașinile folosite în cadrul serviciilor de ride-hailing precum Uber sau Bolt vor putea avea mai mult de 5 locuri, iar termenul limită pentru îndeplinirea tuturor formalităților a fost prelungit cu 4 luni, până în februarie 2020.

Tag-uri similare

China, Daimler, Geely, joint-venture, ride-hailing, car-sharing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru