Uber vrea să îşi fidelizeze şoferii: le oferă cursuri gratuite de limbi străine, inclusiv în România

de Paul Cosma
Marti, 03.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Uber a anunțat un program global pentru șoferii și curierii săi, prin care aceștia să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Noul program este disponibil inclusiv în România.

Uber a încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone, astfel încât fiecare șofer și curier din aproape toate țările din lume să aibă posibilitatea de a învăța o limbă nouă, în mod gratuit. Resursele de învățare a limbilor străine de la Rosetta vor fi complet integrate în aplicația Uber pentru șoferi. 

Șoferii și persoanele care fac livrări vor putea să o folosească pentru a învăța toate cele 24 de limbi disponibile pe Rosetta Stone, inclusiv un anumit conținut lingvistic axat pe interacțiunile de tip rideshare. 

Noul serviciu este disponibil pentru șoferii și curierii care au obținut statutul Gold, Platinum sau Diamond prin programul Uber Pro în România şi alte 39 de ţări din toată lumea. 

În plus, Uber a anunțat că toți șoferii și persoanele care fac livrări pot solicita companiei o scrisoare care să descrie munca pe care au făcut-o în timpul utilizării aplicației Uber. Această scrisoare va fi pe antetul Uber și va include data la care s-au înscris pentru prima dată pentru a utiliza aplicația, numărul de curse sau livrări pe care le-au făcut, ratingul mediu al clienților și cele mai bune reacții primite. 

Șoferii și curierii pot folosi aceste scrisori ca dovadă a experienței lor şi îi poate ajuta să îşi găsească noi locuri de muncă. 

Cât priveşte ajutorul pentru continuarea studiilor, acesta va fi disponibil doar în SUA.

Sprijinul va include o acoperire de 100% a taxelor de școlarizare la Arizona State University pentru șoferii și curierii cu statut Uber Pro Gold sau superior, sau pentru membrii familiilor acestora. 

În România, Uber este acum disponibil în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat. 

Via economica.net

Comentarii (1)

  • Cu asigurarile de sanatate cum mai stau? Ah, uite aici ceva recent: https://www.theverge.com/2021/6/10/22528148/uber-drivers-health-insurance-mistake-error
    Ca automarket nu zice nimic despre astea.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru