Uber Romania

Joi, 07 Iulie 2022 | Intern

Uber se extinde în două orașe din România: Arad și Târgu Mureș

Serviciul de car-sharing Uber a ajuns în Arad și în Târgu Mureș. Astfel, serviciul este acum disponibil în 19 orașe din România.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Intern

Uber ajunge în al treisprezecelea oraș din România

Platforma de ridesharing Uber este disponibilă acum și în Sibiu, al treisprezecelea oraș din România în care funcționează aplicația.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Uber vrea să îşi fidelizeze şoferii: le oferă cursuri gratuite de limbi străine, inclusiv în România

CEO-ul Uber a anunțat un program global pentru șoferii și curierii săi, prin care aceștia să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Noul program este disponibil inclusiv în România.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Intern

Uber ajunge în al zecelea oraș din România

Platforma de ridesharing Uber este acum disponibilă și în Ploiești, al zecelea oraș din România în care aplicația funcționează.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Intern

Uber se extinde și ajunge în opt orașe din România

Platforma de ridesharing Uber este acum disponibilă și în Galați, al optulea oraș din România în care aplicația funcționează.
Marti, 21 Iulie 2020 | Intern

Uber lansează în România noua opțiune de transport Comfort: mașini cu spațiu mai mare pentru picioare și șoferi cu rating ridicat

Uber a lansat în România noua opțiune de transport Comfort, care oferă mașini cu spațiu mai mare pentru picioare, șoferi cu rating ridicat și prestabilirea unor setări pentru temperatura ambientală și liniște.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Intern

Uber anunță funcții noi pentru aplicația de ride-hailing: mai multă siguranță pentru pasageri și integrare cu Uber Eats

Serviciul de ride-hailing Uber a anunțat lansarea unor măsuri noi de siguranță pentru pasageri și integrarea cu aplicația de livrare de mâncare Uber Eats.
Joi, 21 Februarie 2019 | Intern

Serviciul Uber este disponibil și în Iași: o călătorie de la aeroport în centru costă 17 lei

Serviciul de transport Uber se extinde din 21 februarie și la Iași, acolo unde o călătorie de la aeroport în centrul orașului va costa circa 17 lei.
Marti, 27 Februarie 2018 | Intern

Uber a lansat serviciul UberGreen în București: cum călătorești cu mașini electrice Renault Zoe cu 1.65 lei/km

Uber a lansat în București serviciul UberGreen, care oferă acces la una dintre cele 20 de mașini electrice Renault Zoe disponibile. Serviciul costă 1.65 lei/km, la fel ca UberSelect, dar mai mult decât UberX.
Sambata, 23 Septembrie 2017 | General

Probleme pentru Uber: compania americană pierde licența în Londra

Autoritatea de transport din Londra a anunțat că nu va prelungi licența Uber. Compania americană are la dispoziție 21 de zile pentru a contesta decizia.
Marti, 26 Iulie 2016 | Intern

Uber se extinde în România: serviciul va fi disponibil în Cluj începând din august şi a primit deja sute de cereri de la şoferi

Uber va fi disponibil începând din luna august şi în Cluj, acolo unde există deja câteva sute de şoferi care doresc să devină parteneri ai serviciului.
Duminica, 03 Iulie 2016 | Intern

Nu ai maşina, dar vrei să fii şofer Uber? Poţi cumpăra una în leasing

Uber România a încheiat un parteneriat prin care orice persoană poate deveni şofer în cadrul serviciului prin cumpărarea unei maşini în leasing.

Tag-uri similare

Uber, Uber Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru