Uber se extinde și ajunge în opt orașe din România

de Paul Cosma
Vineri, 02.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Platforma de ridesharing Uber este acum disponibilă și în Galați, al optulea oraș din România în care aplicația funcționează.

Uber s-a lansat în România în 2015, în București, și s-a extins ulterior în Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În 2020 a ajuns în Constanța, iar în luna martie serviciul a fost lansat în Craiova. 

De la 1 aprilie, aplicația este disponibilă și pentru clienții din Galați, al doilea oraș din Moldova unde Uber este prezent. 

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Galați sunt licențiați pentru a transporta pasagerii către destinațiile lor. 

Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. De asemenea, Uber a oferit șoferilor produse dezinfectante și a instalat în mod gratuit panouri separatoare în majoritatea vehiculelor. 

Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

Via Uber

Comentarii (8)

  • Johnny
    Daca parlamentarii nostrii nu ar fi corupti, as spune ca prostie mai mare nu exista pt noi ca tara sau administratie locala. Sa favorizezi o companie americana care sa faca profit pt un serviciu ce poate fi f bine facut de firme locale, nu se poate numii decat prostie crasa. Niciun know how, sau ceea ce aduc ei, exista deja pe plan local si platim profit in SUA din curse de taxi mascat, mai gasim si justificagi ca ar fi ok...
    18 6
  • daca tot cu Dacia Logan veche si alte harburi .... renunt , sincer !!!!
    17 1
  • @Johny
    Pe ei, mama lor de imperialisti si exploatatori.
    5 18
  • Placenta Americana
    Pierderi de 9 miliarde $ in 2019,6.8 miliarde $ in 2020. Practica dumpingul la greu si zici ca sunt tinuti in spate de cineva care doreste falimentarea altora. De ani de zile astia nu scot profit,de ani de zile au pierderi de miliarde dar ei se extind si pur si simplu c*** bani. La fel ca si Tesla. Eu stiam ca orice companie urmareste profitul iar cand ajunge sa aiba pierderi enorme,e clara treaba.Nu si la amerloci se pare,asa e cand detii tiparnita lumii.
    https://www.google.com/amp/s/m.zf.ro/amp/business-international/uber-pierderi-de-6-8-miliarde-de-dolari-in-2020-gigantul-american-a-19913587
    13 2
  • Minciuna...referire ca au dotat aproape toate mașinile cu panouri separatoare
    6 0
  • Adevarul e ca ti e frica sa te urci intr un taxi bastinas,ori te fura,ori trebuie sa asculti manele,ori te sperii de sofer,ori te murdaresti in masina,ori face mutre daca ai un bagaj,ori trebuie sa asculti conversatia soferului la telefon etc,etc. Asa ca trebuie sa schimbam ceva.
    8 0
  • Seriff
    Eu am mers de multe ori cu Uber, masini curate, in stare foarte buna, muzica data incet, soferii imbracati decent, am mers si cu taxi, vara la 40 de grade, toate geamurile jos, manele, soferul manca shaowrma in timp ce conducea, masina cocina, gunoaie aruncate pe jos in spate, clasica discutie cu nu am sa dau rest, de atunci nu m-am mai urcat in taxi.
    6 0
  • Ifrim emil
    Pana acum eu sunt mulțumit cu UBER, evit sa merg cu alte firme datorită talentelor facute de unii șoferi, nu au rest, te încarcă la plata, masini murdare etc, etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru