Uber anunță funcții noi pentru aplicația de ride-hailing: mai multă siguranță pentru pasageri și integrare cu Uber Eats

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 27.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de ride-hailing Uber a anunțat lansarea unor măsuri noi de siguranță pentru pasageri și integrarea cu aplicația de livrare de mâncare Uber Eats.

Uber este cel mai mare serviciu de ride-hailing care activează în România, iar acesta va primi în curând o serie de îmbunătățiri, care vizează în special siguranța pasagerilor în timpul călătoriilor.

Cea mai vizibilă noutate pentru utilizatorii din România va fi posibilitatea de a utiliza serviciul de livrare de mâncare Uber Eats direct din aplicația de ride-hailing Uber.

În plus, Uber Eats va include în România o serie de filtre prin care clienții pot menționa alergiile sau restricțiile alimentare pe care le au.

De asemenea, serviciul propriu-zis de ride-hailing primește o serie de îmbunătățiri pentru siguranță. Astfel, pasagerii vor fi atenționați atunci când coboară în apropierea unei piste pentru biciclete, iar această opțiune va fi disponibilă inclusiv în România, chiar dacă numărul acestora este unul scăzut în țara noastră.

Pe de altă parte, Uber introduce treptat în mai multe orașe din lume opțiunea de verificare a cursei, prin care clienții pot opta să primească un cod PIN din 4 cifre pe care trebuie să-l comunice verbal șoferului pentru a se asigura că se urcă în mașina care trebuie.

Această opțiune va fi utilă în special în orașele în care există foarte mulți șoferi și pasageri care folosesc Uber în zonele intens circulate.

În plus, clienții vor putea semnala orice problemă către Uber chiar și în timpul călătoriei, nu numai la finalul acesteia.

Pe piața din România, Uber trebuie să se adapteze la noua lege care reglementează activitatea serviciilor de ride-hailing și care a primit deja o serie de modificări.

Via Uber România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru