Uber

Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Tehnologie

Uber va avea taxiuri autonome în Statele Unite

Compania de ride-sharing Uber și-a lansat propriul serviciu cu taxiuri autonome în Statele Unite. Noul serviciu va funcționa în colaborare cu firma Motional, cu un contract valabil pentru următorii 10 ani.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Uber: Mașinile termice vor fi interzise pe platformă din 2030, inclusiv în Europa

Potrivit CEO-ului companiei, mașinile termice nu vor mai fi permise pe platforma Uber începând cu 2030, în SUA, Canada și Europa.
Joi, 07 Iulie 2022 | Intern

Uber se extinde în două orașe din România: Arad și Târgu Mureș

Serviciul de car-sharing Uber a ajuns în Arad și în Târgu Mureș. Astfel, serviciul este acum disponibil în 19 orașe din România.
Sambata, 11 Decembrie 2021 | Intern

Uber ajunge în Bacău și Buzău

Serviciul de car-sharing american ajunge în 15 orașe din România. Începând cu această săptămână, Uber este disponibil în Bacău și Buzău. Până în 12 decembrie, utilizatorii noi din aceste două orașe vor beneficia de curse gratuite, pentru călătorii de până la 11 lei.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Intern

Uber ajunge în al treisprezecelea oraș din România

Platforma de ridesharing Uber este disponibilă acum și în Sibiu, al treisprezecelea oraș din România în care funcționează aplicația.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Uber vrea să îşi fidelizeze şoferii: le oferă cursuri gratuite de limbi străine, inclusiv în România

CEO-ul Uber a anunțat un program global pentru șoferii și curierii săi, prin care aceștia să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Noul program este disponibil inclusiv în România.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Intern

Uber ajunge în al zecelea oraș din România

Platforma de ridesharing Uber este acum disponibilă și în Ploiești, al zecelea oraș din România în care aplicația funcționează.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Economic

Recidivă: Uber trebuie să plătească peste un milion de dolari pentru discriminare

Compania americană Uber a fost găsită vinovată de discriminarea unei persoane cu dizabilități și trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 1.1 milioane de dolari.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Intern

Uber se extinde și ajunge în opt orașe din România

Platforma de ridesharing Uber este acum disponibilă și în Galați, al optulea oraș din România în care aplicația funcționează.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Economic

Şoferii Uber din Marea Britanie vor beneficia de salariul minim şi de concedii plătite

Peste 70.000 de şoferi Uber din Marea Britanie vor primi salariul minim şi vor beneficia de concedii plătite şi drepturi de pensie, după ce compania americană a pierdut un proces major prin care “colaboratorii” săi au primit statutul de angajați.
Vineri, 19 Februarie 2021 | Industrie

Uber pierde un proces important în Marea Britanie: șoferii companiei, considerați angajați și îndreptățiți la salariu minim

Uber a pierdut un proces major în Marea Britanie, după ce Curtea Supremă a decis că șoferii care lucrează pentru compania americană de ride-sharing trebuie să aibă statutul de angajați, cu drepturile aferente.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Masini autonome

Uber a vândut divizia care dezvoltă mașini autonome: serviciul de ride-hailing a eșuat în tentativa de a înlocui șoferii

Uber a vândut divizia care dezvoltă mașini autonome pentru 4 miliarde de dolari. Serviciul de ride-hailing intenționa să lanseze mașini autonome pentru a renunța complet la șoferi pe termen lung.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: Uber a oferit peste un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing deținut de Daimler și BMW

Uber a oferit mai mult de un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, potrivit informațiilor neoficiale din presa germană. Daimler ar fi acceptat oferta americanilor, în timp ce BMW se gândește doar la o vânzare de acțiuni către Uber.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Uber vrea să cumpere Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW

Uber vrea să achiziționeze Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, pentru a-și mări cota de piață în Europa, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Reprezentanții Uber și BMW au refuzat să comenteze, în timp ce Daimler a transmis că nu va comenta speculațiile.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Uber anunță un parteneriat cu Renault și Nissan: 50% dintre călătoriile din 7 orașe europene vor fi realizate cu mașini electrice până în 2025

Uber a anunțat un parteneriat cu Renault și Nissan prin care își propune ca 50% dintre călătoriile efectuate în principalele 7 orașe europene să fie realizate cu mașini electrice până în 2025.
Luni, 17 August 2020 | Intern

Uber anunță beneficii noi pentru șoferii din România: reduceri pentru combustibil și asigurările auto

Uber a extins în România programul de beneficii pentru șoferii cu rating ridicat. Astfel, cei mai apreciați șoferi vor primi reduceri pentru combustibil, pentru serviciile de spălătorie auto sau discounturi la asigurările auto.
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Uber ar putea renunța la serviciile de ride-hailing în California: compania critică o lege care impune ca șoferii să fie angajați full-time

Uber a anunțat că ar putea să renunțe la serviciile de ride-hailing în statul american California, dacă autoritățile nu vor modifica legea prin care șoferii trebuie să devină angajați full-time ai companiei.
Marti, 21 Iulie 2020 | Intern

Uber lansează în România noua opțiune de transport Comfort: mașini cu spațiu mai mare pentru picioare și șoferi cu rating ridicat

Uber a lansat în România noua opțiune de transport Comfort, care oferă mașini cu spațiu mai mare pentru picioare, șoferi cu rating ridicat și prestabilirea unor setări pentru temperatura ambientală și liniște.
Marti, 16 Iunie 2020 | Intern

Proiect: circulația interzisă în orașe pentru anumite categorii de mașini diesel și pe benzină, din 2025

Un proiect legislativ propune ca, începând din 2025, vehiculele care asigură servicii de transport persoane (taxi, Uber) și cele sub 7.5 tone care distribuie mărfuri în interiorul orașelor să fie “verzi”. Inițiatorii vor ca aceste mașini diesel și pe benzină să fie înlocuite de vehicule cu propulsie electrică, hibridă, pe bază de hidrogen, gaz natural comprimat sau GPL.
Joi, 14 Mai 2020 | Intern

Uber introduce măsuri de siguranță în România din 18 mai: șoferii și utilizatorii, obligați să poarte mască de protecție

Uber va obliga șoferii și utilizatorii din România să poarte o mască de protecție începând din 18 mai. Mașinile vor fi echipate cu panouri separatoare din plastic, iar pasagerii vor sta pe bancheta din spate.

Tag-uri similare

Uber, car-sharing, Uber in Bucuresti, Uber in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru