Uber

Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini autonome

Volvo rămâne un susținător al mașinilor autonome: "Tehnologia este cel mai promițător răspuns pentru reducerea accidentelor"

Volvo consideră că industria auto trebuie să meargă înainte cu precauție în domeniul mașinilor autonome și insistă că tehnologia reprezintă cel mai promițător răspuns pentru reducerea numărului de accidente.
Marti, 27 Martie 2018 | Tehnologie

Vinovat fără vină: "Sistemele autonome native ale mașinii implicate în accidentul Uber fuseseră dezactivate"

Exemplarul Volvo XC90 care a acroșat mortal o femeie în Arizona în timp ce era testat ca mașină autonomă de compania Uber avea dezactivate sistemele standard de frânare și detecție. "Uber folosește propriul hardware și propriul software în teste", spun furnizorii Volvo.
Marti, 20 Martie 2018 | Masini autonome

Prima victimă făcută de o mașină autonomă: un Volvo XC90 de la Uber a acroșat fatal o femeie în SUA. Poliție: "Accidentul era greu de evitat"

O mașină autonomă de la Uber a lovit fatal o femeie care mergea pe bicicletă pe o stradă din orașul american Tempe (statul Arizona), potrivit unui anunț al Poliției, citat de agenția Reuters. Presa internațională vorbește despre prima victimă făcută de o astfel de mașină autonomă.
Marti, 27 Februarie 2018 | Intern

Uber a lansat serviciul UberGreen în București: cum călătorești cu mașini electrice Renault Zoe cu 1.65 lei/km

Uber a lansat în București serviciul UberGreen, care oferă acces la una dintre cele 20 de mașini electrice Renault Zoe disponibile. Serviciul costă 1.65 lei/km, la fel ca UberSelect, dar mai mult decât UberX.
Vineri, 23 Februarie 2018 | Masini autonome

Uber și Toyota vor să colaboreze în dezvoltarea mașinilor autonome: “Am avut discuții foarte bune despre creșterea acestui parteneriat”

Uber și Toyota au în plan să facă echipă în vederea dezvoltării tehnologiilor necesare pentru mașinile autonome, potrivit Bloomberg.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Intern

Utilizarea Uber devine incertă: fiecare țară din Uniunea Europeană poate impune licențe și autorizații de funcționare

Uber este un serviciu de transport de persoane, motiv pentru care fiecare stat are dreptul de a impune funcționarea acestuia pe baza unor licențe și autorizații, potrivit unei decizii a Uniunii Europene.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Intern

Uber și Taxify, în pericol să fie interzise în București: Primăria anunță că toate serviciile de taximetrie trebuie să aibă licență

Autoritățile de la București anunță un proiect care prevede că toate firmele de taximetrie trebuie să aibă licență pentru a opera în mod legal, astfel că serviciile furnizate de Uber și Taxify ar putea fi interzise.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Uber va cumpăra 24.000 de unități Volvo XC90: mașinile vor conduce singure clienții la destinație din 2019

Uber va utiliza 24.000 de unități Volvo XC90 pe care va implementa tehnologii autonome pentru ca acestea să conducă singure clienții la destinație. Programul va începe în Statele Unite în 2019.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Industrie

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi nu se sperie de alternativele de mobilitate: “Oamenii vor continua să își cumpere și să își conducă propriile mașini”

Mașinile personale nu vor dispărea indiferent de expansiunea unor afaceri precum Uber sau a firmelor de ride-sharing, potrivit lui Carlos Ghosn, șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Parteneriat cu NASA: Uber vrea să dezvolte uberAIR, serviciul cu mașini aeriene urbane, fără pilot

Uber vrea să dezvolte uberAIR, un serviciu cu mașini aeriene urbane, fără pilot, în parteneriat cu NASA.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Intern

Uber va introduce în România un serviciu de transport cu mașini electrice: Uber Green se lansează în ianuarie 2018

Uber va lansa în România până în ianuarie 2018 serviciul de transport Uber Green cu mașini electrice, care mai este disponibil în orașe europene precum Lisabona și Paris.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | General

Noi vești proaste din partea Uber: americanii vor să se retragă din provincia canadiană Quebec

Compania Uber vrea să se retragă din provincia canadiană Quebec. Americanii nu sunt de acord cu noile seturi de reguli impuse de autoritățile canadiene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Septembrie 2017 | Industrie

Dispuși la concesii: Uber caută soluții ca să-și continue activitatea la Londra

Uber este dispusă la unele concesii pentru a-şi continua activitatea la Londra, în contextul în care autorităţile londoneze au decis vineri să revoce licenţa de funcţionare a VTC Uber.
Sambata, 23 Septembrie 2017 | General

Probleme pentru Uber: compania americană pierde licența în Londra

Autoritatea de transport din Londra a anunțat că nu va prelungi licența Uber. Compania americană are la dispoziție 21 de zile pentru a contesta decizia.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Uber elimină unul dintre avantajele față de serviciile de taximetrie: șoferii vor putea cere bacșiș prin aplicație

Serviciul de transport Uber va lansa o opțiune în aplicație prin care va permite călătorilor să ofere bacșiș șoferilor în cel mult 30 de zile de la efectuarea cursei.
Miercuri, 26 Aprilie 2017 | General

Diferențe de viziune: taximetriștii protestează în București, Uber anunță că lansează taxiuri zburătoare electrice în 2020

În timp ce taximetriștii protestează la București împotriva Uber, serviciul de transport anunță că va lansa taxiuri zburătoare electrice în 2020.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Masini autonome

Google și-a plătit un inginer cu 120 de milioane de dolari și acum îl acuză de furtul intelectual al tehnologiei sale de rulare autonomă

Google a acționat în judecată Uber după ce a ajuns la concluzia că unul dintre inginerii săi, pe care l-a plătit cu 120 de milioane de dolari, a furat tehnologie pe care a vândut-o mai apoi gigantului din domeniul car-sharing.
Luni, 27 Martie 2017 | Masini autonome

Uber suspendă testele cu mașini autonome în urma unui accident în care nu a avut nicio vină: un șofer nu a acordat prioritate

Uber a suspendat testele cu mașini autonome Volvo în Statele Unite, în urma unui accident în care nu a avut nicio vină: un șofer nu a acordat prioritate unei mașini autonome.
Miercuri, 01 Februarie 2017 | Masini autonome

Un nou parteneriat pentru Uber: Mercedes va furniza maşini autonome pentru serviciul de transport

Mercedes va dezvolta maşini autonome pentru serviciul de transport Uber, însă cele două părţi nu au oferit detalii despre anul în care vor începe livrările.
Vineri, 23 Decembrie 2016 | General

Cea mai scumpă cursă cu Uber: a costat 28.000 de dolari și i-a dat emoții serioase clientei

O femeie din Philadelphia a fost păgubită cu 28.000 de euro după o banală cursă cu Uber. Inițial s-a crezut că este vorba despre o fraudare a contului, dar de fapt Uber și-a asumat responsabilitate pentru eroare.

Tag-uri similare

Uber, car-sharing, Uber in Bucuresti, Uber in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru