Uber

Joi, 15 Decembrie 2016 | Masini autonome

Experiment eşuat: Uber a început testele cu maşini autonome în San Francisco, dar proiectul a fost oprit după ce un vehicul a trecut pe roşu

Uber a început testele cu maşini autonome Volvo XC90 pe străzile din San Francisco, însă proiectul a fost interzis de autorităţi după numai câteva ore, întrucât unul dintre vehicule a trecut pe roşu. "A fost o eroare umană", spun cei de la Uber.
Joi, 15 Decembrie 2016 | General

Elon Musk, fondatorul Tesla, a fost numit consilier al președintelui Donald Trump

Donald Trump, proaspăt alesul președinte al SUA, l-a numit pe Elon Musk, fondatorul Tesla, în rândul consilierilor săi. De același tratament s-a bucurat și președintele Uber.
Miercuri, 23 Noiembrie 2016 | Intern

Uber devine disponibil şi în Timişoara, dar are cel mai mare tarif din România: 1.75 lei/km

Serviciul de transport Uber este disponibil din 23 noiembrie şi în Timişoara, acolo unde compania solicită cel mai mare preţ din România: 1.75 lei/km, cu un tarif minim de 7 lei.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Intern

După Bucureşti şi Cluj, serviciul de transport Uber se lansează şi în Braşov: 1.5 lei/km, tarif minim 7 lei

Serviciul de transport Uber este disponibil şi în Braşov pentru un preţ de 1.5 lei pe kilometru, în timp ce tariful minim pentru o călătorie este de 7 lei.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | Masini autonome

A început revoluția: Uber a introdus în SUA primele mașini autonome pentru serviciul său de transport de persoane (VIDEO)

Uber a introdus 4 mașini autonome pentru serviciul său de transport în orașul american Pittsburgh, ca parte a unui program pilot care vizează revoluționarea modului în care călătoresc oamenii.
Marti, 30 August 2016 | Intern

Uber a devenit mai ieftin decât taxi-ul: în Bucureşti, serviciul de transport costă acum doar 1.3 lei/km

Serviciul de transport Uber a redus tariful pentru Bucureşti la numai 1.3 lei/km, astfel că a devenit mai ieftin decât taxi-urile, al căror preţ este de cel puţin 1.39 lei/km.
Vineri, 19 August 2016 | Masini autonome

Volvo şi Uber vor colabora pentru lansarea unei maşini autonome. Primul test experimental începe în august în Statele Unite

Câteva exemplare Volvo XC90 cu funcţii autonome vor fi testate de Uber în Statele Unite începând din august, iar cele două companii colaborează pentru lansarea unei maşini complet autonome în următorii ani.
Joi, 18 August 2016 | General

Tehnologia salvează Primăria: Uber înlocuiește în SUA linii falimentare de transport public

Două orașe din SUA au găsit o soluție alternativă la pomparea banilor în linii de autobuz pe care le foloseau foarte puțini locuitori: cotracte cu Uber și Lyft, servicii alternative de transport ale căror cheltuieli sunt suportate integral sau parțial de autorități.
Marti, 16 August 2016 | Intern

Un nou concurent pentru taximetrişti şi Uber: Taxify s-a lansat în Bucureşti şi costă 1.45 lei/km

Aplicaţia Taxify a devenit disponibilă în Bucureşti şi promite să devină un rival important pentru serviciul clasic de taximetrie şi pentru Uber. Preţul este de 1.45 lei/km.
Marti, 26 Iulie 2016 | Intern

Uber se extinde în România: serviciul va fi disponibil în Cluj începând din august şi a primit deja sute de cereri de la şoferi

Uber va fi disponibil începând din luna august şi în Cluj, acolo unde există deja câteva sute de şoferi care doresc să devină parteneri ai serviciului.
Luni, 25 Iulie 2016 | Intern

Un nou serviciu de taximetrie în Bucureşti: Taxify strânge la un loc taximetriştii şi şoferii independenţi

Aplicaţia de smartphone Taxify îţi va permite să comanzi rapid un taxi de la companiile tradiţionale din Bucureşti sau să alegi un şofer independent după modelul Uber. Plata călătoriei se va face cash sau cu cardul.
Duminica, 03 Iulie 2016 | Intern

Nu ai maşina, dar vrei să fii şofer Uber? Poţi cumpăra una în leasing

Uber România a încheiat un parteneriat prin care orice persoană poate deveni şofer în cadrul serviciului prin cumpărarea unei maşini în leasing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Iunie 2016 | Industrie

Daimler exclude achiziţionarea Uber şi neagă comanda de 100.000 de Mercedes Clasa S din partea companiei de ride-sharing

Daimler a exclus posibilitatea de a cumpăra serviciul de ride-sharing Uber şi a negat că a primit o comandă de 100.000 de unităţi Mercedes Clasa S.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Tehnologie

Mașinile autonome Volvo vor folosi navigație Tom Tom cu informații în timp real

Tom Tom a reușit să își asigure un contract cu Volvo. Suedezii vor beneficia de un sistem de navigație cu informații în timp real, pe care îl vor instala pe viitoarele lor mașini autonome.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Intern

Scăpăm de taximetriştii dubioşi? Cei care nu au cazier judiciar "curat" nu mai pot profesa

Taximetriştii sunt obligaţi să aibă un cazier judiciar "curat" pentru a putea profesa, în timp ce managerii companiilor de taximetrie trebuie să aibă cel puţin liceul absolvit.
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Vrei să mergi cu elicopterul la locul de muncă? Ia un Uber!

Cum ar fi să eviţi traficul aglomerat din fiecare dimineaţă şi să mergi la locul de muncă cu elicopterul? Oricât de greu pare de crezut, acest lucru devine posibil cu ajutorul companiei de ride-sharing Uber.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | Economic

Uber deschide șampania: a ajuns la un miliard de curse în doar cinci ani de la înființare

Uber a totalizat un miliard de curse în doar cinci ani de la înființare. Un britanic a fost norocosul care a înregistrat comanda cu numărul un miliard.
Sambata, 19 Decembrie 2015 | Intern

Uber va intra în Cluj, Timişoara şi Iaşi în 2016, însă a devenit mai scump decât taxiul

Uber intenţionează să intre pe pieţele din Cluj, Timişoara sau Iaşi în 2016, însă a scumpit recent tarifele şi a devenit astfel un serviciu mai scump decât taxiurile tradiţionale.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Intern

Uber Select: primeşti apă gratuit la fiecare călătorie cu maşini premium în regim de taxi

Bucureşti devine primul oraş din Europa în care compania de ride-sharing Uber lansează serviciul de călătorie cu maşini premium Select. Fiecare călător va primi o sticlă de apă gratuit.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Intern

Rival pentru Uber şi taxi-uri: serviciu de car-sharing în Cluj-Napoca cu 1 leu pe minut şi flotă de 50 de maşini

Get Pony este un serviciu de car-sharing prin care oricine poate împrumuta o maşină cu care să ajungă la destinaţie pentru un tarif de 1 leu pe minut. Stocul companiei este de 50 de maşini fabricate în 2015.

Tag-uri similare

Uber, car-sharing, Uber in Bucuresti, Uber in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru