Uber devine disponibil şi în Timişoara, dar are cel mai mare tarif din România: 1.75 lei/km

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de transport Uber este disponibil din 23 noiembrie şi în Timişoara, acolo unde compania solicită cel mai mare preţ din România: 1.75 lei/km, cu un tarif minim de 7 lei.

Serviciul de transport Uber îşi continuă expansiunea puternică în România. După ce a fost lansat în Bucureşti, Uber a ajuns în Cluj-Napoca, iar de săptămâna trecută este disponibil şi în Braşov.

Acum, la numai câteva zile distanţă, compania a lansat serviciul şi pe piaţa din Timişoara, acolo unde va practica şi cele mai mari tarife din România. Astfel, Uber va costa în Timişoara 1.75 lei/km, cu un tarif minim de 7 lei şi o taxă de anulare a comenzii de 6 lei. Potrivit estimărilor Uber, o călătorie de la gară la Piaţa Unirii va costa circa 9 lei în condiţii normale de trafic.

Urmareste Automarket
În comparaţie, Uber costă în prezent 1.3 lei/km în Bucureşti, 1.5 lei/km în Braşov şi 1.7 lei/km în Cluj-Napoca.
"Oraşele continuă să se dezvolte, dar opţiunile de mobilitate au rămas aceleaşi. Cu Uber, oamenii au încă o alternativă pentru a ajunge în siguranţă acasă, la serviciu sau pentru a descoperi pur şi simplu oraşul, dacă sunt în vizită. Timişoara va fi gazda a sute de mii de turişti în următorii ani şi vrem să ne aducem contribuţia la un oraş dinamic", spune Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, aplicaţia a fost deschisă în Timişoara de 3.000 de ori în ultimele 6 luni, semn că este dorită de locuitori. Cu ocazia lansării, timişorenii pot efectua o călătorie gratuită de până în 30 de lei dacă introduc în aplicaţie codul Timişoara.

În prezent, Uber are peste 140.000 de clienţi în România, astfel că ţara noastră ocupă locul 2 ca importanţă pentru companie în Europa Centrală şi de Est, după Polonia, care are 300.000 de utilizatori.

Via News.ro, Start-up

Comentarii (2)

  • Ma tenta la un moment dat o relocare in timisoara sau in al4 oras mare,cluj ,bucuresti..timisoara mi s-a parut de departe cel mai scump oras din romania(desi clujul si bucurestiul au niste virfuri de pret in domeniul imobiliar,gasesti locuinte la niste preturi mult mai decente)i pe massmedia clujul si b .s7nt cotat3 ca fiind mai scumpe...nu stiu care-i logica,in schimb in tm gasesti cele mai mici salarii dintre toate cele 3..deci si uber-ul trebuie sa fie in trend
    2 0
  • @ha ha
    ideea e ca in Timisoara daca pui un olimpic la aruncat sulita la marginea orasului, cred ca daca are o zi buna reuseste sa arunce sageata in marginea cealalta :).....ca asta zic ca ar fi ideea unui pret mai mare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru