Uber

Joi, 06 Februarie 2020 | Masini autonome

Uber are din nou “verde” la teste cu mașini autonome: licență primită în California

Uber a primit din nou dreptul să realizeze teste cu mașini autonome pe drumurile publice, la aproape doi ani de la accidentul nefericit în care un vehicul al companiei a acroșat fatal o femeie. Statul California a acordat o astfel de licență către divizia Uber Advanced Technologies.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Hyundai prezintă un vehicul zburător electric dezvoltat cu Uber: altitudine de zbor de până la 600 de metri și autonomie de 100 de kilometri

Hyundai a prezentat un vehicul zburător electric dezvoltat în parteneriat cu Uber care poate atinge altitudini de până la 600 de metri și are o autonomie de 100 kilometri.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Intern

Uber introduce funcția de suspendare a utilizatorilor: feedback-ul negativ repetat poate conduce la interzicerea utilizării aplicației

Serviciul de ride-hailing Uber a introdus o funcție prin care utilizatorii care primesc în mod repetat feedback negativ din partea șoferilor vor putea fi suspendați din aplicație.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Intern

Legea pentru reglementarea serviciilor de ride-hailing: mai puțin de jumătate dintre șoferii Uber au primit autorizație

Uber a dezvăluit ca mai puțin de jumătate dintre șoferii săi parteneri au primit până în prezent autorizație pentru a folosi aplicația și după intrarea în vigoare a legii care reglementează serviciile de ride-hailing.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Intern

Uber anunță funcții noi pentru aplicația de ride-hailing: mai multă siguranță pentru pasageri și integrare cu Uber Eats

Serviciul de ride-hailing Uber a anunțat lansarea unor măsuri noi de siguranță pentru pasageri și integrarea cu aplicația de livrare de mâncare Uber Eats.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Intern

Modificări la legea care reglementează serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go: mașinile folosite pot avea mai mult de 5 locuri

Mașinile folosite în cadrul serviciilor de ride-hailing precum Uber sau Bolt vor putea avea mai mult de 5 locuri, iar termenul limită pentru îndeplinirea tuturor formalităților a fost prelungit cu 4 luni, până în februarie 2020.
Vineri, 09 August 2019 | Industrie

Uber a pierdut 5 miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2019: numărul utilizatorilor activi a crescut la 99 de milioane

Uber a avut pierderi record de 5.2 miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2019, deși numărul utilizatorilor activi a crescut la 99 de milioane la nivel global. Șefii companiei estimează diminuarea pierderilor în 2020 și 2021 după investițiile masive din acest an.
Miercuri, 07 August 2019 | General

Studiu: Serviciile de ride-hailing precum Uber sau Bolt contribuie la creșterea traficului în centrul marilor orașe

Serviciile de ride-hailing precum Uber sau Bolt au o influență majoră la creșterea traficului din centrul marilor orașe, contrar estimărilor că acestea descongestionează traficul, potrivit unui studiu.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go intră în legalitate: șoferii trebuie să dețină un atestat, iar mașinile să aibă cel mult 15 ani

Serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go pot funcționa în mod legal în România cu condiția ca șoferii să obțină un atestat, iar mașinile să aibă cel mult 15 ani vechime.
Luni, 06 Mai 2019 | Intern

Uber își va extinde gama de servicii în România: "Vom include opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete"

Serviciul de ride-hailing Uber a dezvăluit că va introduce în aplicație opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete prin care va deveni un "Amazon al mobilității urbane".
Sambata, 20 Aprilie 2019 | Masini autonome

Uber a atras un miliard de dolari pentru investiții în mașini autonome: americanii vor fi ajutați de Toyota cu scăderea costurilor de producție

Uber a reușit să atragă un miliard de dolari de la mai mulți investitori pentru divizia sa dedicată mașinilor autonome. Printre ei se numără și Toyota, care va ajuta Uber cu scăderea costurilor de producție în următorii 3 ani.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Industrie

Toyota mizează pe mașinile autonome: japonezii investesc într-un parteneriat cu Uber

Toyota și furnizorul de componente Denso vor investi aproape 600 de milioane de euro în dezvoltarea mașinilor autonome împreună cu serviciul de ride-sharing Uber.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Martie 2019 | Intern

Un an de Uber Green în România: aproape 73.000 de persoane au folosit serviciul de ride sharing cu mașini electrice

Aproape 73.000 de persoane au utilizat serviciul de ride sharing cu mașini electrice Uber Green, iar acestea au plătit în medie circa 20 de lei pentru o cursă.
Joi, 21 Februarie 2019 | Intern

Serviciul Uber este disponibil și în Iași: o călătorie de la aeroport în centru costă 17 lei

Serviciul de transport Uber se extinde din 21 februarie și la Iași, acolo unde o călătorie de la aeroport în centrul orașului va costa circa 17 lei.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini autonome

Uber a reluat testele cu mașini autonome: măsuri sporite de siguranță și viteze reduse drastic

Uber a anunțat reluarea testelor cu mașini autonome pe drumurile publice, la 9 luni de la momentul în care o mașină experimentală a companiei a fost implicată într-un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern

O nouă opțiune de mobilitate pregătită în România: Taxify va lansa un serviciu de închiriere de trotinete electrice

Taxify a anunțat că va lansa și în România un serviciu de închiriere de trotinete electrice, similar cu cel disponibil la Paris.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Intern

Uber introduce noi măsuri de siguranță pentru șoferi și pasageri: apel rapid la 112 și informarea prietenilor despre cursă

Uber va introduce o serie de măsuri de siguranță pentru șoferi și pasageri, iar cele mai importante sunt posibilitatea de a suna rapid la 112 și de a trimite datele despre cursă unui număr de până la 5 prieteni.
Marti, 28 August 2018 | Masini autonome

Toyota investește în Uber: 500 de milioane de dolari pentru dezvoltarea mașinilor autonome

Toyota va investi 500 de milioane de dolari în Uber astfel încât cele două companii să colaboreze în dezvoltarea tehnologiilor destinate mașinilor autonome.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Tehnologie

Uber prezintă o nouă versiune a "taxiului zburător": lansarea este programată pentru 2023

Uber a publicat imagini cu o versiune îmbunătățită a taxiului zburător pe care vrea să-l lanseze în 2023, însă specialiștii afirmă că un astfel de serviciu va fi dificil de implementat.
Marti, 08 Mai 2018 | Siguranta

Uber a elucidat misterul accidentului fatal: mașina autonomă a detectat pietonul, dar a decis să nu oprească

Mașina autonomă Uber implicată în accidentul fatal din luna martie a detectat corect pietonul, însă a considerat că este o alarmă "fals pozitivă" și a decis să nu oprească, potrivit unor surse din cadrul companiei.

Tag-uri similare

Uber, car-sharing, Uber in Bucuresti, Uber in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru