Uber lansează în România noua opțiune de transport Comfort: mașini cu spațiu mai mare pentru picioare și șoferi cu rating ridicat

de Daniel Popescu, Foto: Uber
Marti, 21.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uber a lansat în România noua opțiune de transport Comfort, care oferă mașini cu spațiu mai mare pentru picioare, șoferi cu rating ridicat și prestabilirea unor setări pentru temperatura ambientală și liniște.

Serviciul de ride-hailing Uber a anunțat marți lansarea unei noi opțiuni de călătorie pentru clienții din București, Timișoara, Brașov și Iași.

Astfel, clienții pot alege noua opțiune Comfort, prin care vor avea parte de șoferi cu un rating mai ridicat și mașini cu spațiu suplimentar pentru picioare. În plus, înainte ca mașina să ajungă la destinație, clienții pot alege în aplicație între trei opțiuni pentru temperatura ambientală și pot opta pentru o călătorie în liniște.

De asemenea, un alt avantaj pentru Comfort este că șoferul va aștepta până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei taxe suplimentare.

Tarifele pentru opțiunea Comfort sunt cu circa 20% mai mari decât cele ale opțiunii de bază UberX, dar mai mici decât cele percepute de Uber pentru opțiunea Uber Select. Practic, noua opțiune Comfort reprezintă un compromis între UberX și Select din punct de vedere al calității călătoriei și prețurilor.

O altă opțiune disponibilă în aplicație este Green, prin care clienții călătoresc cu mașini electrice.

"Cu ajutorul noii opțiuni Uber Comfort, utilizatorii din România vor avea posibilitatea de a comanda curse în vehicule mai confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun și servicii personalizate, la un preț doar puțin mai ridicat față de cel pentru UberX", a declarat Nicoleta Diaconu, manager general pentru Uber România.

Via Uber

Comentarii (4)

  • Noua optiune Uber Comfort: Platesti in plus sau iti trimitem taximetristii pe care i-am angajat in ultima perioada de timp.
    9 0
  • O reglementare destul de corecta (cred eu) care obliga si firmele de ride-sharing sa aiba licenta pentru soferi a anulat aproape instant plusul de calitate al acestor firme.
    Faptul ca printre soferi aveau multi neprofesionisti s-a vazut la inceput in calitatea superioara a serviciilor oferite (de uber cel putin). De cand s-a impus obligativitatea licentei probabil ca a scazut baza de selectie si pe cale de consecinta si calitatea serviciilor.

    Ce spun este strict experienta personala (+ a familiei si catorva prieteni) care foloseam destul de mult uber.
    4 0
  • asa slab calitativ cum e, tot mai bun decat samsarii de pe taxiuri...
    4 0
  • Apropo de taxiuri clasice: la mine în oraș au aparut niște stickere pe unele taxiuri, care anunță că poți plăti cursa cu cardul bancar. Te urci bucuros în mașină, după care șoferul îți zice: "Aaa, îmi pare rău, dar nu funcționează POS-ul!". Sau: "Știți, eu nu știu d'astea, mi le-a pus șefu' pe mașină! ". Nici până acum nu am reușit să plătesc cu cardul. Mai mult, dacă n-am avut suficient cash la mine, au preferat să primească mai puțini bani, decât să mă aștepte până scot ceva de la un bancomat!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru