Car-sharing

Miercuri, 04 Mai 2022 | Industrie

Share Now, serviciul de car-sharing deținut de BMW și Mercedes-Benz, vândut către Stellantis

Share Now, un serviciu de car-sharing înființat de BMW și Mercedes-Benz în anul 2019, a fost vândut către Grupul Stellantis. Deși nu a fost confirmat oficial, serviciul a fost cumpărat de Stellantis pentru suma de 100 de milioane de euro.
Marti, 04 Mai 2021 | Tehnologie

Bolt lansează un serviciu de închirieri auto

Platforma Bolt lansează serviciul de car-sharing Bolt Drive, care va permite clienților să închirieze o mașină pentru perioade scurte de timp. Compania vrea să extindă serviciul la nivel european, după un proiect-pilot în Estonia.
Joi, 21 Mai 2020 | General

Renault lansează serviciul de car-sharing Zity la Paris: 500 de unități Zoe, prețuri de la 35 de euro pe zi

Renault a lansat serviciul de car-sharing Zity la Paris cu o flotă de 500 de unități Zoe, iar prețul pentru închirierea unei mașini pentru 24 de ore este de 35 de euro.
Marti, 25 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault a lansat un serviciu de car-sharing cu mașini electrice în Paris: Zity va fi disponibil și în alte orașe europene, în anii următori

Renault a anunțat lansarea unui serviciu de car-sharing cu mașini electrice în capitala Franței, ce va dispune de 500 de unități Zoe. Constructorul spune că serviciul Zity va fi lansat și în alte orașe europene, după Paris, respectiv Madrid în 2017.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Industrie

Europenii vor cumpăra mai puține mașini după 2025: “Clienții vor prefera platformele de mobilitate în detrimentul mașinilor personale”

Europenii vor cumpăra mai puține mașini după 2025 și se vor concentra mai mult pe platformele de mobilitate precum Uber sau Bolt, arată un studiu PwC. Potrivit analizei, 50% dintre europeni iau în calcul să renunțe la mașina personală în favoarea serviciilor de “robotaxi cu vehicule autonome” dacă acestea vor avea un preț convenabil.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | General

Toyota va lansa brandul de mobilitate Kinto în Europa: japonezii pregătesc servicii de car-sharing și car-pooling

Toyota va lansa în Europa servicii de car-sharing și car-pooling sub noul brand Kinto, care va reuni toate aplicațiile de mobilitate ale constructorului japonez.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Intern

Un nou serviciu de car-sharing în București: Citylink are o flotă de 150 de unități Toyota Yaris și Corolla

Serviciul de car-sharing Citylink s-a lansat în luna ianuarie în București cu o flotă de 150 de unități Toyota Yaris și Corolla, iar prețurile încep de la 0.6 lei pe minut și 0.8 lei pe kilometru.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Intern

Noutăți la serviciul de car-sharing Spark: BMW i3 a fost inclus în gama de modele, iar prețurile au fost micșorate pentru luna noiembrie

Serviciul de car-sharing Spark a inclus BMW i3 în gama de modele, iar prețurile au fost micșorate pentru toată luna noiembrie și încep de la 0.7 lei pe minut pentru Renault Zoe.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Intern

Primul serviciu de car sharing între persoane fizice din România: Perpetoo promite venituri de peste 1.000 de lei pe lună

Serviciul de car sharing Perpetoo s-a lansat în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara și permite șoferilor să-și închirieze contra-cost mașina oricărui utilizator al platformei.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Serviciul de car-sharing eGO a fost lansat și la Timișoara: flotă formată din 10 mașini electrice BMW i3

Serviciul de car-sharing eGO a ajuns și la Timișoara în weekend-ul ce tocmai a trecut. Flota este formată din 10 mașini electrice BMW i3, Timișoara fiind al treilea oraș unde BCR a lansat eGO, după București și Constanța.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Intern

Serviciul de car-sharing Spark s-a lansat în România: prețurile încep de la 1.2 lei pe minut, iar flota este formată din Nissan Leaf și Renault Zoe

Serviciul de car-sharing Spark s-a lansat miercuri pe piața din România cu o flotă de 50 de unități Nissan Leaf și Renault Zoe. Prețurile încep de la 1.2 lei pe minut.
Joi, 04 Iulie 2019 | Intern

Un nou serviciu de car-sharing în România: Spark va folosi doar mașini electrice și se lansează în 10 iulie

Serviciul de car-sharing Spark se va lansa în România în 10 iulie și va avea o flotă formată exclusiv din mașini electrice. În prezent, serviciul este disponibil în Bulgaria și Lituania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Industrie

Skoda a lansat o platformă de car-sharing pentru studenți: proiectul Uniqway va fi testat inițial în Praga

Skoda se laudă cu prima platformă europeană de car-sharing destinată studenților. Proiectul Uniqway va fi testat inițial cu ajutorul a 3 universități din Praga. Studenții vor putea închiria mașinile Skoda în schimbul unui tarif de circa 1.15 euro pe oră, plus 19 eurocenți la fiecare kilometru. Costurile sunt programate să scadă la distanțe mai mari sau la închiriere pe mai multe zile.
Luni, 06 Mai 2019 | Intern

Uber își va extinde gama de servicii în România: "Vom include opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete"

Serviciul de ride-hailing Uber a dezvăluit că va introduce în aplicație opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete prin care va deveni un "Amazon al mobilității urbane".
Joi, 07 Martie 2019 | Intern

Primul serviciu de car sharing între persoane fizice se lansează în România în luna mai: Perpetoo promite venituri de peste 1.000 de lei pe lună

Serviciul de car sharing Perpetoo se va lansa în luna mai în București și alte trei orașe și va permite șoferilor să-și închirieze contra-cost mașina oricărui utilizator al platformei.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Industrie

Daimler negociază o colaborare cu Geely: grupul german vrea să ofere servicii de car-sharing pe piața chineză

Grupul Daimler poartă discuții cu Geely pentru a înființa un joint-venture prin intermediul căruia să ofere servicii de car-sharing și ride-hailing pe piața din China, potrivit Bloomberg.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | General

Volkswagen va lansa serviciul de car-sharing We cu mașini electrice: în Germania din 2019, extindere globală din 2020

Volkswagen a anunțat lansarea unui serviciu de car-sharing cu mașini electrice care va purta numele We și va fi disponibil în Germania din 2019 și în alte orașe majore din întreaga lume începând din 2020.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | General

Renault va lansa un serviciu de car-sharing în Paris: flotă de până la 2000 de mașini electrice începând din septembrie

Renault va lansa în luna septembrie un serviciu de car-sharing în Paris cu o flotă de mașini electrice Zoe, Twizy, Kangoo Z.E și Master Z.E.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | General

Volvo va lansa brandul pentru mobilitate M: servicii personalizate de car-sharing începând din 2019

Volvo va lansa anul viitor în Suedia și Statele Unite brandul M pentru mobilitate, care va include un serviciul de car-sharing care "va învăța despre nevoile, preferințele și obiceiurile utilizatorului".
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va lansa un serviciu de car sharing cu mașini electrice: 500 de vehicule Peugeot și Citroen vor fi disponibile în Paris

Grupul francez PSA (Peugeot-Citroen) a anunțat lansarea unui serviciu de car sharing până la sfârșitul lui 2018. Pentru început, francezii vor să pună la dispoziția clienților 500 de mașini electrice Peugeot și Citroen în Paris.

Tag-uri similare

Uber, car-sharing, Uber in Bucuresti, Uber in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru