Serviciul de car-sharing eGO a fost lansat și la Timișoara: flotă formată din 10 mașini electrice BMW i3

de Paul Cosma
Luni, 30.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de car-sharing eGO a ajuns și la Timișoara în weekend-ul ce tocmai a trecut. Flota este formată din 10 mașini electrice BMW i3, Timișoara fiind al treilea oraș unde BCR a lansat eGO, după București și Constanța.

Lansat în noiembrie 2017 de Banca Comercială Română, serviciul de car-sharing cu mașini electrice eGO este acum disponibil și în Timișoara. Clienții beneficiază de o flotă de 10 mașini electrice BMW i3, iar cheia mașinii este înlocuită exclusiv de cardul bancar contactless, indiferent de banca emitentă.

“Timișoara este al treilea oraș în care eGO se lansează, oferind locuitorilor o opțiune de transport prietenoasă cu mediul înconjurător, care contribuie la reducerea aglomerației urbane și oferă utilizatorilor un beneficiu important: plătești cât timp utilizezi efectiv mașina,” a declarat Radu Papuc, Managing Partner eGO.

Pentru a putea beneficia de serviciul BCR eGO, utilizatorii din Timișoara trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să dețină un card de debit sau credit contactless, indiferent care este banca emitentă; să instaleze aplicația BCR eGO, disponibilă atât utilizatorilor de Android, cât și de iOS.

În aplicația BCR eGO, utilizatorii vor putea localiza și rezerva mașina cea mai apropiată de locația în care se află.

De asemenea, vor putea vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric și unde pot găsi stațiile de încărcare.

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Timișoarei. Clienții care vor lăsa mașinile conectate la una dintre stațiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare.

Pentru început, toți clienții aplicației care au fost validați până la data de 22 iulie 2019, beneficiază de tarife subvenționate: 15 lei „pornirea” (cost fix per cursă), plus 20 de lei pentru fiecare 30 de minute.

Via BCR

Comentarii (1)

  • Care ar fi motivul sa platesti 35 lei pentru o cursa de 30 minute, cand un taxi iti ia maxim 20?
    Pe deasupra trebuie sa mai si cauti loc de parcare.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket