Car-sharing

Vineri, 16 Februarie 2018 | Industrie

Noul șef de design de la Toyota: “În viitor, serviciile de car sharing cu vehicule electrice și autonome ar putea elimina mașinile produse în masă”

Serviciile de car sharing ce folosesc vehicule electrice și autonome ar putea, în viitor, să elimine dorința clienților de a-și conduce propriile mașini în fiecare zi și, astfel, să nu mai fie nevoie de producția în masă a acestora. Declarația îi aparține lui Simon Humphries, noul șef de design de la Toyota.
Luni, 05 Februarie 2018 | Intern

Strategie de mobilitate urbană: serviciile de car sharing ar putea reduce traficul din București cu 25%

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din București cu 25%, condiţia fiind ca autorităţile locale să includă acest tip de servicii în strategii integrate de mobilitate urbană, pe modelul metropolelor europene, potrivit unui studiu citat de agenția Agerpres.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Intern

BCR eGo: serviciu de car sharing în București cu 20 de mașini electrice BMW i3. Costă 10 lei pornirea și 24 de lei pe oră

Banca Comercială Română a lansat eGo, un serviciu de car sharing în București cu 20 de mașini electrice BMW i3. Serviciul presupune plata unei taxe de 10 lei pentru pornire și 24 de lei pe oră.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Intern

CABY: primul serviciu de car sharing doar cu mașini electrice a fost lansat în Iași

În Iași a fost lansat primul serviciu de car sharing care utilizează doar mașini electrice. Vehiculele sunt disponibile la unul dintre cele 5 puncte de încărcare, iar tarifarea se face în funcție de durata de utilizare și distanța de deplasare.
Joi, 06 Iulie 2017 | Intern

Serviciul de car sharing GetPony ajunge în București: clienții pot utiliza două unități BMW i3 cu 35 de lei pe oră

Serviciul de car sharing GetPony a fost lansat în București cu două unități BMW i3. Mașinile electrice pot fi utilizate pentru un tarif de 35 de lei pe oră, însă serviciul este limitat la cartierul Cosmopolis.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | General

Pentru generaţia tânără care nu vrea maşini: Volvo pregăteşte lansarea globală a unui serviciu de car-sharing

Volvo va lansa la nivel global serviciul de car-sharing Sunfleet, care permite oricărui şofer să rezerve o maşină pe internet, să o conducă şi să o returneze după realizarea călătoriei.
Marti, 01 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Toyota pregăteşte un serviciu de car-sharing prin care intri în maşină cu o aplicaţie de smartphone

Toyota va lansa un dispozitiv bluetooth care îţi va permite să intri în maşină printr-o simplă aplicaţie de smartphone pentru a conduce vehiculul altei persoane în cadrul unui program de car-sharing.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Intern

Un nou impuls pentru maşinile electrice în Bucureşti: serviciu de car sharing cu 15 unităţi BMW i3 şi staţie de încărcare de 50 kW

Serviciul de car sharing Pony Car s-a lansat în Bucureşti pentru mediul business cu flotă de 15 maşini electrice BMW i3 şi cea mai puternică staţie de încărcare din Capitală, care ajunge la 50 kW.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Intern

Rival pentru Uber şi taxi-uri: serviciu de car-sharing în Cluj-Napoca cu 1 leu pe minut şi flotă de 50 de maşini

Get Pony este un serviciu de car-sharing prin care oricine poate împrumuta o maşină cu care să ajungă la destinaţie pentru un tarif de 1 leu pe minut. Stocul companiei este de 50 de maşini fabricate în 2015.
Luni, 05 Octombrie 2015 | Intern

Fiat a demarat primul program gratuit de car sharing pentru studenții români: Fiat Likes U

Fiat le oferă studenților de la Universitatea Politehnica din București primul program gratuit de car sharing din România. Inițiativa Fiat Likes U face parte dintr-un proiect la nivel european derulat de companie.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Intern

Uber în România: cât costă şi cum se foloseşte serviciul care transformă orice şofer în taximetrist

Uber, serviciul care permite şoferilor să împartă maşina cu pasageri necunoscuţi, s-a lansat şi în Bucureşti

Tag-uri similare

Uber, car-sharing, Uber in Bucuresti, Uber in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru