După Bucureşti şi Cluj, serviciul de transport Uber se lansează şi în Braşov: 1.5 lei/km, tarif minim 7 lei

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 18.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de transport Uber este disponibil şi în Braşov pentru un preţ de 1.5 lei pe kilometru, în timp ce tariful minim pentru o călătorie este de 7 lei.

Serviciul de transport Uber s-a lansat în Bucureşti în februarie 2015, iar în acest an a ajuns şi în Cluj-Napoca, în timp ce numărul total de clienţi se ridică deja la 120.000.

Datorită succesului de care se bucură în ţara noastră, începând din această săptămână Uber şi-a extins serviciile şi în Braşov, unul dintre cele mai mari oraşe al ţării.

Aici, preţul solicitat de Uber este de 1.5 lei/km, cu un tarif de 0.2 lei pe minutul de staţionare. În plus, tariful minim pentru o călătorie este de 7 lei, iar cel de anulare de 6 lei. Potrivit estimărilor realizate de oficialii Uber, o călătorie de la Gara din Braşov până în Piaţa Sfatului din centrul oraşului va costa circa 8 lei în condiţii normale de trafic.

Urmareste Automarket
"Braşov este un oraş în plină dezvoltare şi are nevoie de alternative inteligente.
Suntem pregătiţi să oferim încă opţiune de mobilitate sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferii care ne devin parteneri. Acelaşi interes mare îl vedem şi la Timişoara, unde sperăm să lansăm în curând”
, a precizat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

În Bucureşti, Uber a redus recent tarifele sub cele practicate de companiile de taximetrie, la numai 1.3 lei/km pentru serviciul de bază şi la 2.45 lei/km pentru serviciul UberSelect, care presupune o bază de maşini precum Audi A3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus care au cel mult 10 ani vechime.

Via Uber

Comentarii (2)

  • Foarte bine, felicit initiativa.
    5 2
  • c4, duster...gizas, as da bani sa le evit.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru