Noi vești proaste din partea Uber: americanii vor să se retragă din provincia canadiană Quebec

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 27.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Uber vrea să se retragă din provincia canadiană Quebec. Americanii nu sunt de acord cu noile seturi de reguli impuse de autoritățile canadiene.

Compania Uber a decis să se retragă din provincia canadiană Quebec. Oficialii spun că vor să înceteze activitatea în zonă începând cu 14 octombrie.

La finalul săptămânii trecute, autoritățile din Quebec au anunțat că vor să modifice proiectul-pilot care permitea Uber să-și desfășoare activitatea în provincia canadiană. Aceștia vor ca șoferii Uber să fie instruiți conform normelor în vigoare, iar datele acestora să fie verificate de poliție.

Oficialii Uber spun că decizia luată este reversibilă și așteaptă o negociere cu autoritățile locale.

Vă reamintim că la finalul săptămânii trecute, autoritatea londoneză din domeniul transporturilor (TfL) a decis să nu prelungească licența companiei Uber. TfL spunea că Uber nu respectă cerințele necesare pentru a deține o licență de transport privat de persoane. De asemenea, primarul Sadiq Khan a declarat că sprijină decizia TfL.

La scurt timp, reprezentantul Uber Londra a declarat că sunt căutate soluții pentru remedierea acestor probleme.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru