Record pentru Free Now: serviciul de ride-hailing a fost utilizat de un milion de clienți din România în 2020

de Paul Cosma
Luni, 11.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de ride-hailing Free Now a atins cifre record în 2020, cu un milion de clienți și 8 milioane de curse în România.

Lansat inițial în București la finalul anului 2019, Free Now este disponibil și în alte opt orașe din țară: Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș.

Serviciul dezvoltat și deținut de grupurile Daimler și BMW și-a anunțat rezultatele pentru piața locală în 2020, un an marcat de pandemia de coronavirus.

Free Now susține că a înregistrat cifre record în România, cu un milion de clienți și 8 milioane de curse finalizate. În septembrie 2020, compania a lansat pe piață opțiunea Confort, prin care clienții pot să comande mașini mai noi sau din segmentul premium, la un preț al călătoriei de 2 lei/km și 0.3 lei/minut.

Free Now este unul dintre liderii europeni de servicii multimodale de mobilitate, aplicația fiind prezentă în 15 țări și 150 de orașe.

Via Free Now

Comentarii (2)

  • Cred si eu ca a avut succes, au fost si romanii curiosi sa vada cum e sa conduci un bmw cu mai putin de 420.000km :))))
    14 0
  • Bogdan
    Mi se pare un numar exagerat de mare pentru un serviciu care nu iti ofera soferi la orele de varf in afara zonelor centrale. Am incercat saptamani la rand dimineata sa merg cu ei si nu a fost gasit un sofer.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru