Free Now lansează în România opțiunea Confort: călătorii cu mașini mai noi sau din segmentul premium

de Daniel Popescu
Joi, 29.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de ride-hailing Free Now a lansat în România opțiunea Confort, prin care clienții vor putea comanda mașini mai noi sau din segmentul premium. Prețul călătoriei este de 2 lei/km și 0.3 lei/minut.

Serviciul de ride-hailing Free Now, deținut de Mercedes-Benz și BMW, a anunțat lansarea pe piața din România a unei noi opțiuni de călătorie.

Cu noua opțiune Confort, clienții vor avea acces doar la mașini produse după anul 2017, modelele Ford Mondeo, Opel Insignia, Skoda Superb, Honda Civic sau Peugeot 508 produse începând din anul 2012 sau modele Volvo, BMW, Audi, Mercedes produse după anul 2009.

Astfel, clienții vor putea călătorii cu mașini mai noi sau mașini premium, iar tariful anunțat pentru această opțiune este de 2 lei/km și 0.3 lei/minut.

România este prima țară în care Free Now implementează un astfel de serviciu, însă cel mai probabil aceasta va fi extinsă și în alte țări.

"România este singura țară din grupul Free Now care oferă o flotă dedicată pentru călătorii mai confortabile. Acum, pasagerii pot călători în condiții mult mai bune, iar șoferii care investesc în mașini mai noi pot obține venituri mai consistente, în condițiile în care cererea de servicii de calitate este în creștere", afirmă Anca Gherle, Senior Public Affairs Manager în cadrul Free Now.

Opțiunea Confort a fost lansată oficial cu câteva zile în urmă, iar în prezent aproximativ 30% dintre mașinile din cadrul platformei fac parte din flota Confort.

De asemenea, Free Now menționează că în primele zile de la lansare circa 10% dintre cursele comandate au avut loc prin opțiunea Confort.

Free Now activează și pe piețele din Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia și Austria. Presa internațională speculează însă că rivalii de la Uber au făcut o ofertă de un miliard de euro pentru achiziționarea Free Now.

Via Free Now

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Ride hailing free now .... ... .. .. . adică taxi

    Ce nume pompoase dom'le
    6 1
  • Bag de seama ca Daniel Popescu n-are nicio treaba cu limba romana. La el, DOAR masini produse dupa anul 2017 inseamna si X modele produse incepand din anul 2012, si Y modele produse dupa anul 2009.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru