Free Now

Luni, 11 Ianuarie 2021 | Intern

Record pentru Free Now: serviciul de ride-hailing a fost utilizat de un milion de clienți din România în 2020

Serviciul de ride-hailing Free Now a atins cifre record în 2020, cu un milion de clienți și 8 milioane de curse în România.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Intern

Free Now lansează în România opțiunea Confort: călătorii cu mașini mai noi sau din segmentul premium

Serviciul de ride-hailing Free Now a lansat în România opțiunea Confort, prin care clienții vor putea comanda mașini mai noi sau din segmentul premium. Prețul călătoriei este de 2 lei/km și 0.3 lei/minut.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: Uber a oferit peste un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing deținut de Daimler și BMW

Uber a oferit mai mult de un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, potrivit informațiilor neoficiale din presa germană. Daimler ar fi acceptat oferta americanilor, în timp ce BMW se gândește doar la o vânzare de acțiuni către Uber.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Uber vrea să cumpere Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW

Uber vrea să achiziționeze Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, pentru a-și mări cota de piață în Europa, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Reprezentanții Uber și BMW au refuzat să comenteze, în timp ce Daimler a transmis că nu va comenta speculațiile.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Intern

Aplicația Clever va fi integrată în noul serviciul Free Now dezvoltat de Daimler și BMW: tranziția va avea loc în câteva luni

Serviciul de taxi și ride-hailing Clever își va schimba numele în Free Now ca parte a integrării în noul serviciul Now dezvoltat în parteneriat de Daimler și BMW.

Tag-uri similare

BMW, Daimler, Free Now, Clever
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru