Aplicația Clever va fi integrată în noul serviciul Free Now dezvoltat de Daimler și BMW: tranziția va avea loc în câteva luni

de Daniel Popescu, Foto: BMW
Luni, 04.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de taxi și ride-hailing Clever își va schimba numele în Free Now ca parte a integrării în noul serviciul Now dezvoltat în parteneriat de Daimler și BMW.

Clever, una dintre cele mai utilizate aplicații de ride-hailing și taxi din România, care a fost dezvoltată local, a anunțat că își va schimba numele în următoarele luni.

Noul nume al serviciului va fi Free Now, iar aplicația va fi integrată în noul serviciu Now dezvoltat în parteneriat de Daimler și BMW. De altfel, aplicația Clever este deținută de Daimler din anul 2017, când a fost cumpărată prin intermediul serviciului mytaxi.

"Migrarea către Free Now este un capitol important în demersul nostru de a oferi o gamă completă de servicii de mobilitate într-o singură aplicație. Cu Free Now, pasagerii români vor putea să folosească aceeași aplicație de e-hailling oriunde în Europa. Numai în 2019, Clever a transportat peste un milion de pasageri în România, fiind cea mai descărcată aplicație din industrie la nivel național", a declarat Andrei Frunză, CEO Clever / Free Now România.

Ca parte a procesului de tranziție, aplicația Free Now va fi disponibilă în curând pentru utilizatorii Android și iOS și, pentru o perioadă limitată de timp, va funcționa în paralel cu actuala aplicație Clever.

Ulterior, aplicația Clever va fi închisă.

Via StartupCafe

Comentarii (2)

  • Clever devine Free Now; OK, am inteles! Asta inseamna ca accesand aplicatia ("gratis acum") o sa avem parte de autoturisme de la cei 2 "parteneri", recte BMW si Daimler, recte Mercedes?
    1 0
  • Edikkk
    Aplicaţie cu mare potenţial, la care proprietarii au capotat pentru cashu instantaneu oferit de BMW şi Mercedes.

    Păcat, mare păcat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru