Renault prezintă primul model al brandului Mobilize: Limo este destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto

de Paul Cosma
Vineri, 27.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mobilize, brand al grupului Renault, a anunțat primul său model. Limo este un vehicul electric destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto sub forma unui abonament. Prezentarea sa va avea loc la Munchen, în data de 8 septembrie.

La începutul anului, Renault a prezentat o nouă strategie de grup, cu patru noi “unități de business”: Renault, Dacia/ Lada, Alpine, iar Mobilize era noutatea absolută. 

Cel din urmă este un brand menit să reunească activitățile Groupe Renault legate de mobilitate, energie și soluții de date.  

Un prim model al brandului va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Munchen. Mobilize Limo este un sedan 100% electric, gândit pentru servicii de ride-hailing, închirieri auto și operatorii de flote. 

Începând din a doua jumătate a lui 2022, Limo va putea fi închiriat în schimbul unui abonament ce va include “servicii esențiale”. 

Modelul electric dispune de un motor ce dezvoltă 150 CP și 220 Nm. Bateria de 60 kWh poate oferi o autonomie de până la 450 de kilometri, aceasta urmând să fie omologată conform WLTP. O încărcare rapidă timp de 40 de minute va însemna un plus de 240 de kilometri în dreptul autonomiei, conform datelor oficiale. 

Repriza 0-100 km/h va putea fi parcursă în 9.6 secunde, în timp ce viteza maximă anunțată este limitată la 140 km/h.

Șoferii vor putea alege între 3 moduri de rulare: Eco, Normal și Sport. 

Renault spune că, într-o etapă inițială, o flotă de 40 de unități Mobilize Limo va fi pusă la dispoziție pentru testare la nivel european. 

Via Renault

Comentarii (6)

  • curentatu
    Laguna, tu ești? Dar te-ai curentat rău de tot dacă prinzi doar 140 la oră..
    14 0
  • LUCCI LUCIANO
    O reclama fara vreun negru se mai poate in lumea asta?Ce ne tot bagati africanii pe gat? Nu cred ca in Ciad, o reclama auto sa aiba ca si personaje , oameni de rasa caucaziana! Mos Craciun negru...pe cand? Am vazut ca si manechinele de plastic din magazine tot negre sunt acum. Atentie, ca ce e prea mult.....
    31 11
  • @LUCCI LUCIANO
    Cum recunoști un rasist? Simplu: nu poate dormi noaptea ca apar negri în reclame, îi stă mâncarea în gât și nici cucul nu-i mai merge bine. Dar dacă scrie un comentariu vomitiv îl lasă tremuratul vreo 10 minute, așa.
    9 34
  • Andrei
    Gigele, în Franța, ca și în toată lumea civilizată, prefera de o mie de ori sa vadă un negru decât un român. Asta așa, ca să îți dea de gândit, deși nu cred ca te pasionează sportul ăsta.
    7 24
  • @andrei
    Esti fix acelasi trol de @@@@@ care scrie si pe alte site-uri progresiste.
    " Andrei.Treaba e ca nicio țară din vest nu riscă să se umple de talibani români cu fițe în cap și puși pe furtaciuni. Prefera refugiați afghani decât cocalari români",minoritarule.
    11 6
  • Ride-haiLING rimează cu JiangLING, marca chinezească uitată văd când vine vorba de producătorul mașinii cu siglă încropită pe repede-înainte.
    Până la problema cărbunilor :-) politically-correct sau nu incluși parcă prin decret în orice reclamă, pare mai insidioasă lumina galbenă care vine oblic de la Răsărit.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru