Servicii mobilitate

Vineri, 27 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault prezintă primul model al brandului Mobilize: Limo este destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto

Mobilize, brand al grupului Renault, a anunțat primul său model. Limo este un vehicul electric destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto sub forma unui abonament. Prezentarea sa va avea loc la Munchen, în data de 8 septembrie.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Joi, 20 Iunie 2019 | Masini autonome

Alianța Renault-Nissan a semnat un parteneriat cu divizia Waymo de la Google: servicii de mobilitate cu mașini autonome

Renault și Nissan vor colabora cu divizia Waymo de la Google pentru dezvoltarea unor servicii de mobilitate cu mașini autonome, atât pentru pasageri, cât și pentru transportul de mărfuri. Mașinile autonome ar putea fi testate în Franța și Japonia, însă oficialii companiilor nu au stabilit o dată pentru lansarea comercială a vehiculelor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru