Bolt își extinde serviciile de transport personal și în Valea Prahovei

de Tiberiu Safta, Foto:Depositphotos.com
Vineri, 25.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de transport personal Bolt este disponibil, acum, și în marile orașe din Valea Prahovei. În România, Bolt este prezent în 28 de orașe.

Serviciul de transport personal Bolt este disponibil, acum și în orașele importante din Valea Prahovei. Astfel, Bolt ajunge, pentru prima dată, și în orașele mai mici din România, datorită cererii mari și a cunoașterii aplicației de către clienții din acele orașe.

Aplicația Bolt va funcționa acum în Sinaia, Comarnic, Câmpina, Azuga și Bușteni, cele mai importante orașe din Valea Prahovei. Compania este prezentă în 28 de orașe din România și este lider de piață în rândul aplicațiilor pentru transport la cerere.

În țara noastră, Bolt prestează mai multe servicii ca: ride-hailing, închiriere de trotinete electrice, livrare de mâncare prin Bolt Food, livrare de alte produse prin Bolt Market și o divizie de dezvoltare software.

La nivel mondial, serviciile Bolt sunt folosite de 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

via Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru