Borgward are planuri mari: brandul german aduce la Frankfurt un concept sport

de Cornel Șocariciu
Vineri, 28.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul german Borgward a renăscut în urmă cu doi ani prin lansarea SUV-ului BX7. Anul acesta, nemții revin la Frankfurt cu un concept care anunță un viitor model sport.

Borgward este un nume mai puțin cunoscut în rândul pasionaților de mașini din România. Marca germană, falimentată în anii '60, a renăscut la Salonul Auto de la Frankfurt din 2015 cu ajutorul SUV-ului BX7. Apoi, în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2016, nemții au adus conceptele BX5 și BX6.

Acum, oficialii Borgward au planuri noi în ceea ce privește renașterea brand

ului. În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, nemții vor expune un nou concept. De această dată, Borgward renunță la SUV-uri și promite un concept cu valențe sportive. Pentru a pune paie pe foc, oficialii mărcii au publicat și o imagine teaser cu viitorul produs.

Din păcate, Borgward nu a oferit și informații despre noul concept. Cu toate acestea, zvonurile spun că sub capotă am putea vedea un sistem de propulsie electrificat. Și putem să mizăm pe această informație dacă ne gândim la faptul că BX5 și BX6 utilizau sisteme de propulsie hibride.

Cel mai potent dintre acestea a fost instalat pe BX6.

Sistemul hibrid integra un propulsor pe benzină de 2.0 litri de 272 de cai putere și un motor electric de 150 de cai. În modul full-electric, nemții au declarat că BX6 poate rula până la 55 de kilometri.

Via | Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru