Bosch a produs 50 de milioane de sisteme de servodirecție electrică

de Sebastian Toma
Vineri, 24.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nemții de la Bosch aniversează fabricarea a 50 de milioane de sisteme ed servodirecțeie electrică. Compania a demarat producția acestor sisteme acum 12 ani.

Bosch sărbătorește fabricarea a 50 de milioane de sisteme de servodirecție electrică. Unitatea Servotronic cu numărul 50 milioane a ieșit pe linia de fabricație de la Schwäbisch Gmünd în data de 22 iulie 2015, la 12 ani de la demararea producției primului sistem de acest tip. Cei de la Bosch sunt convinși că următoarele 50 de milioane de unități de servodirecție electrică nu vor necesita 12 ani pentru producție, mai ales că acestea sunt fabricate acum în Europa, America de Nord și China și reprezintă 70% din unitățile de servodirecție produse de compania germană în prezent. Cu doar cinci ani în urmă, sistemele de direcție electrice reprezentau 40% din producția Bosch de soluții de servodirecție.

Până în 2020, Bosch estimează că sistemele electrohidraulice vor reprezenta între 10 și 15% din producția anuală, față de 30% în prezent. Sistemele electrice de servodirecție aduc o economie de carburant de până la 0.8 litri la sută în fața celor convenționale și sunt singurele care funcționează în compania sistemelor moderne de asistență a șoferului cum ar fi parcarea automată sau menținerea benzii de rulare.

Urmareste Automarket
Viitoarele mașini autonome pregătite de diverși producători de automobile vor necesita folosirea exclusivă a unui sistem de electric de servodirecție.
Doar așa vor putea schimba direcția și să mențină banda de rulare fără intervenția umană. Tot sistemele electrice de servodirecție sunt obligatorii pentru mașinile electrice, acestea din urmă neavând cum să alimenteze altfel pompele sistemelor convenționale de direcție.

Via Bosch

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru