Bosch

Luni, 04 Martie | Industrie

Șeful Bosch: electrificarea tuturor vehiculelor va dura 35 de ani

Stefan Hartung, directorul general Bosch, este de părere că procesul de electrificare a vehiculelor va fi unul foarte lung. Mai exact, CEO-ul companiei germane crede că electrificarea tuturor mașinilor ar putea dura chiar și 35 de ani din acest moment.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Industrie

Bosch avertizează industria auto să nu parieze totul pe mașini electrice

Șeful departamentului de mobilitate din cadrul Bosch avertizează producătorii de automobile să nu investească totul în mașinile cu zero emisii.
Luni, 21 Martie 2022 | Industrie

Bosch își suspendă activitatea în Rusia. Vehicule militare rusești au fost echipate cu piesele sale

Unul dintre cei mai mari furnizori de componente din industria auto, Bosch, a anunțat că își suspendă activitățile în Rusia din cauza războiului din Ucraina. Mai multe piese produse de acesta se regăsesc la vehiculele militare ale armatei ruse.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | Industrie

Volkswagen și Bosch se aliază pentru aprovizionarea fabricilor producătoare de baterii

Grupul Volkswagen a anunțat că a încheiat un parteneriat cu firma Bosch pentru aprovizionarea fabricilor producătoare de baterii pentru mașini electrice. Principalul scop al acestei alianțe este de a mări capacitatea de producție a bateriilor în Europa, pe fondul cererii crescute pentru mașini electrice.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Industrie

Șeful Bosch susține că deficitul de semiconductori se poate prelungi până în 2022

CEO-ul Bosch, Volkmar Denner, a tras un semnal de alarmă în privința crizei semiconductorilor auto spunând că problemele ar putea continua și în 2022.
Luni, 22 Februarie 2021 | Tehnologie

Cum funcționează tehnologia care combate acvaplanarea. Pe viitor ar putea echipa și mașini autonome

Italdesign, Bosch și Easyrain au dezvoltat un sistem ingenios care combate acvaplanarea. Tehnologia poate fi adaptată și pe mașinile cu sistem de propulsie electric.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Intern

Fabrica Bosch din Blaj a produs 25 de milioane de senzori lambda în ultimii 5 ani: uzina asigură peste 50% din volumul anual de senzori produși de companie la nivel global

Bosch a anunțat că fabrica sa din Blaj a atins o producție de 25 de milioane de senzori lambda în ultimii cinci ani. Potrivit companiei, uzina asigură peste jumătate din volumul total de senzori de oxigen produși de Bosch la nivel global.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Intern

Bosch extinde centrul de inginerie din Cluj cu o nouă clădire pentru 500 de angajați: investiție totală de 30 de milioane de euro

Bosch a anunțat extinderea centrului său de inginerie din Cluj după inaugurarea unei noi clădiri în care lucrează peste 500 de angajați ai companiei. Investiția totală în proiect a ajuns la 30 de milioane de euro.
Joi, 06 Februarie 2020 | Masini autonome

Bosch: “Mașinile complet autonome vor deveni o realitate pe șosele până în 2025”

Mașinile complet autonome vor deveni o realitate pe șosele până în 2025, însă vor fi folosite mai ales în servicii de ride-hailing sau de transport comercial, potrivit estimărilor Bosch. Compania germană susține că poate lansa un astfel de vehicul “mâine”, însă obstacolele sunt cadrul legislativ și scepticismul clienților.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Industrie

Bosch estimează scăderea producției globale de mașini în 2020: “Următoarea creștere va veni după 2025”

Bosch estimează că producția auto globală va scădea în 2020, pentru al treilea an consecutiv, următoarea creștere fiind așteptată după 2025. Compania germană se pregătește de restructurarea activității, după ce profitul său a scăzut cu 44% în 2019.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Masini autonome

Proiect-pilot: Mercedes și Bosch vor testa o aplicație de ride-hailing cu mașini autonome

Mercedes și Bosch au anunțat un proiect-pilot prin care vor să testeze comportamentul mașinilor autonome în cadrul unui serviciu de ride-hailing. Proiectul se va desfășura în orașul american San Jose, iar flota va cuprinde vehicule Mercedes-Benz Clasa S.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Bosch: “În 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil”

Bosch estimează că, în circa 10 ani, una din 5 mașini electrice va fi propulsată de pile de combustibil, această tehnologie fiind văzută drept o soluție mai bună pentru creșterea autonomiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 August 2019 | Tehnologie

Bosch deschide un nou centru de cercetare și dezvoltare în China: compania va dezvolta noi tehnologii digitale pentru cockpit

Bosch a deschis un nou centru de cercetare și dezvoltare în China, acolo unde va dezvolta noi tehnologii digitale pentru cockpit-ul vehiculelor.
Vineri, 09 August 2019 | Industrie

Bosch estimează scăderea vânzărilor globale de autovehicule: compania spune că angajații care produc vehicule diesel vor fi cei mai afectați

Șeful Bosch estimează că vânzările companiei pe care o conduce vor stagna în acest an, pe fondul unei prognoze de scădere a vânzărilor globale de autovehicule. Volkmar Denner susține că angajații din unitățile care produc vehicule diesel vor fi cei mai afectați.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | Concepte

Bosch va prezenta un shuttle în septembrie: germanii pun accentul pe tehnologiile mașinilor electrice și autonome

Producătorul german Bosch va prezenta în luna septembrie un shuttle electric și autonom prin care vrea să demonstreze tehnologiile pe care le dezvoltă pentru vehiculele viitorului.
Joi, 23 Mai 2019 | Economic

Bosch va plăti 90 de milioane de euro pentru implicarea în Dieselgate: compania a acceptat amenda impusă de autoritățile germane

Bosch va plăti o amendă de 90 de milioane de euro pentru implicarea în scandalul Dieselgate, potrivit unei decizii a autorităților germane. Procurorii din Stuttgart spun că Bosch nu și-a respectat “obligațiile de supraveghere” și, astfel, “a permis VW să manipuleze emisiile diesel”.
Luni, 11 Februarie 2019 | Economic

Bosch riscă o amendă în Germania pentru furnizarea celebrului soft din scandalul Dieselgate: procurorii au început procedurile împotriva producătorului

Producătorul german Bosch riscă să primească o amendă pentru că a furnizat softul cu care Volkswagen a păcălit testele de emisii în celebrul scandal Dieselgate. Bosch susține că procurorii din Stuttgart au început deja procedurile împotriva sa.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Masini autonome

Soluție germană pentru transportul urban: Bosch a dezvoltat conceptul unui shuttle electric și autonom

Producătorul de componente Bosch a dezvoltat conceptul unui shuttle electric și autonom ca soluție pentru transport urban pe distanțe scurte.
Vineri, 15 Iunie 2018 | Industrie

Porsche, Daimler și Bosch riscă și ele amenzi în dosarul trucării emisiilor: Volkswagen a primit deja o amendă de un miliard de euro

Porsche, Daimler și Bosch se află pe lista companiilor ce riscă să fie amendate de autoritățile germane în dosarul trucării emisiilor diesel. Volkswagen a primit deja o amendă de un miliard de euro în același dosar.
Joi, 24 Mai 2018 | Intern

Bosch vrea să testeze mașini autonome la Cluj-Napoca: "Discutăm cu autoritățile pentru a obține autorizație"

Grupul german Bosch negociază obținerea unei autorizații pentru a testa mașini autonome la Cluj-Napoca și intenționează să construiască o pistă de teste în apropierea orașului.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Ford, Lotus, Fiat, vanzari, emisii, criza, 500, Mustang
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru