Bosch

Joi, 26 Aprilie 2018 | Industrie

Bosch a dezvoltat un sistem de evacuare revoluționar pentru motoare diesel: emisiile de oxid de azot vor fi de 10% din limita maximă

Producătorul german Bosch susține că va lansa în 2020 un sistem de evacuare pentru motoare diesel care va permite reducerea dramatică a emisiilor de oxid de azot la numai 10% din limita maximă admisă în prezent.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Volkswagen își cere scuze pentru că a finanțat un test pe maimuțe privind efectele emisiilor diesel: studiul a fost cofinanțat de BMW și Daimler

Grupul Volkswagen continuă controversele din jurul manipulării testelor de poluare ale motoarelor diesel după ce nemții și-au cerut scuze pentru un experiment în care mai multe maimuțe au fost expuse la gaze de eșapament, cu scopul de a studia efectele acestora.
Vineri, 01 Decembrie 2017 | Intern

Bosch își mărește personalul: peste 100 de posturi sunt disponibile la fabrica din Blaj

Compania germană Bosch a anunțat că anagajează peste 100 de oameni în cadrul uzinei din Blaj. Nemții caută atât ingineri, cât și operatori de utilaje.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Modele noi

Supercarul Aston Martin este tot mai aproape: lista companiilor care vor lucra la dezvoltarea lui include Cosworth și Bosch

Aston Martin și Red Bull Racing lucrează intens la viitorul supercar AM-RB 001. Partenerii au publicat lista celor care lucrează împreună cu ei la obținerea unor performanțe unice.
Joi, 18 August 2016 | Industrie

Răsturnare de situaţie în scandalul Dieselgate: Bosch, acuzată că a dezvoltat pachetul software pentru păcălirea testelor de emisii

Producătorul german Bosch este acuzat că a dezvoltat în strânsă colaborare cu Volkswagen pachetul software pentru păcălirea testelor de emisii din cadrul dosarului Dieselgate.
Marti, 16 August 2016 | O lume nebuna

Pokemon Go dăunează grav producției de mașini: Volkswagen și Bosch le-au interzis angajaților utilizarea aplicației

Cel mai popular joc de mobil lansat în ultimii ani este interzis în fabricile marilor constructori auto. Motivele: protecția muncii și siguranța cibernetică.
Marti, 05 Iulie 2016 | Industrie

Un nou scandal loveşte industria auto germană: Volkswagen, BMW şi Daimler, acuzate că au fixat preţurile la oţel

Volkswagen, BMW, Daimler şi furnizorii de componente Bosch şi ZF sunt anchetaţi în Germania pentru o posibilă fixare a preţurilor la oţel, cel mai utilizat material în producţia de maşini.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Intern

Bosch angajează peste 300 de oameni la fabrica de componente auto de la Jucu

Bosch îşi măreşte personalul de lucru de la fabrica de componente auto de la Jucu cu încă 340 de persoane, ca urmare a triplării producţiei în cei doi ani de la deschidere.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Bosch a inventat pedala de acelerație care te ceartă dacă nu conduci economic

Bosch a publicat detalii despre pedala de accelerație cu răspuns. Invenția are rolul de a educa șoferii să conducă economic și să reducă astfel poluarea.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Industrie

Ancheta în scandalul dieselgate se extinde: producătorul de componente Bosch, investigat de autorităţi

Autorităţile americane investighează dacă producătorul de componente Bosch cunoştea detalii despre modalitatea în care Volkswagen manipula testele de emisii, întrucât a furnizat numeroase părţi pentru motoarele afectate.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Siguranta

Un alt fel de Minority Report: un sistem auto va anticipa acţiunile pietonilor pentru evitarea accidentelor

Bosch dezvoltă un sistem care va permite evitarea accidentelor prin anticiparea traseului pe care îl vor avea pietonii, însă acesta se va activa numai după ce şoferul iniţiază primul pas pentru evitarea impactului.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Presa germană: Bosch i-a avertizat în 2007 pe cei de la Volkswagen în privința software-ului folosit de motoarele TDI

Publicațiile germane Bild am Sonntag și Frankfurter Allgemeine Zeitung au relevat noi informații despre scandalul Dieselgate. Potrivit surselor citate de acestea, Bosch i-a avertizat în 2007 pe cei de la Volkswagen să nu folosească software-ul care permitea păcălirea testelor de emisii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iulie 2015 | Industrie

Bosch a produs 50 de milioane de sisteme de servodirecție electrică

Nemții de la Bosch aniversează fabricarea a 50 de milioane de sisteme ed servodirecțeie electrică. Compania a demarat producția acestor sisteme acum 12 ani.
Joi, 23 Iulie 2015 | Tehnologie

Bosch și Tom Tom fac echipă pentru dezvoltarea de hărți pentru mașinile autonome

Bosch și Tom Tom au semnat un parteneriat de colaborare în vederea realizării de hărți speciale dedicate vehiculelor autonome. Acestea vor primi informații din trafic și actualizări în timp real.
Vineri, 22 Mai 2015 | Tehnologie

Bosch: "Maşinile autonome nu sunt create pentru a creşte confortul, ci pentru a evita accidentele"

Unul dintre directorii Bosch spune că scopul maşinilor care se conduc singure este de a evita accidentele produse din eroare umană. "9 din 10 accidente din lume se întâmplă din cauza şoferului", spun germanii.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Intern

Bosch îşi extinde activitatea în România: 700 de noi angajaţi până la sfârşitul anului

Bosch, furnizorul de componente auto care aniversează 20 de ani de activitate în România, spune că îşi va extinde afacerea în 2014 şi se bazează pe industria auto pentru a-şi creşte profitul.
Luni, 17 Iunie 2013 | Concepte

Aston Martin a dezvoltat un DB9 hibrid împreună cu Bosch

Aston Martin a colaborat cu Bosch pentru a dezvolta o versiune hibridă plug-in a lui DB9. Aceasta totalizează 740 CP şi are o autonomie de 25 kilometri în modul 100% electric.
Joi, 23 Mai 2013 | Intern

Bosch va deschide două noi fabrici în România până la finalul anului

Bosch a anunţat că îşi va extinde operaţiunile de producţie în ţara noastră. Până la finalul lui 2013 vor lua naştere două noi fabrici, însumând investiţii de peste 120 de milioane de euro.
Luni, 18 Februarie 2013 | Tehnologie

Studiu Bosch: 60% dintre şoferii intervievaţi cred că maşinile autonome sunt o idee bună

Bosch a realizat un studiu în Europa pentru a afla părerea şoferilor referitoare la vehiculele autonome. Majoritatea şoferilor intervievaţi consideră că acestea reprezintă o idee bună.
Joi, 29 Martie 2012 | Siguranta

Aniversare istorică: Bosch a fabricat 75 de milioane de sisteme ESP

Bosch aniversează producţia a 75 de milioane de sisteme ESP din 1995 până în prezent. Furnizorul estimează că jumătate dintre maşinile noi vândute pe glob sunt echipate cu ESP.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Ford, Lotus, Fiat, vanzari, emisii, criza, 500, Mustang
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru