Bosch

Joi, 18 August 2016 | Industrie

Răsturnare de situaţie în scandalul Dieselgate: Bosch, acuzată că a dezvoltat pachetul software pentru păcălirea testelor de emisii

Producătorul german Bosch este acuzat că a dezvoltat în strânsă colaborare cu Volkswagen pachetul software pentru păcălirea testelor de emisii din cadrul dosarului Dieselgate.
Marti, 16 August 2016 | O lume nebuna

Pokemon Go dăunează grav producției de mașini: Volkswagen și Bosch le-au interzis angajaților utilizarea aplicației

Cel mai popular joc de mobil lansat în ultimii ani este interzis în fabricile marilor constructori auto. Motivele: protecția muncii și siguranța cibernetică.
Marti, 05 Iulie 2016 | Industrie

Un nou scandal loveşte industria auto germană: Volkswagen, BMW şi Daimler, acuzate că au fixat preţurile la oţel

Volkswagen, BMW, Daimler şi furnizorii de componente Bosch şi ZF sunt anchetaţi în Germania pentru o posibilă fixare a preţurilor la oţel, cel mai utilizat material în producţia de maşini.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Intern

Bosch angajează peste 300 de oameni la fabrica de componente auto de la Jucu

Bosch îşi măreşte personalul de lucru de la fabrica de componente auto de la Jucu cu încă 340 de persoane, ca urmare a triplării producţiei în cei doi ani de la deschidere.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Bosch a inventat pedala de acelerație care te ceartă dacă nu conduci economic

Bosch a publicat detalii despre pedala de accelerație cu răspuns. Invenția are rolul de a educa șoferii să conducă economic și să reducă astfel poluarea.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Industrie

Ancheta în scandalul dieselgate se extinde: producătorul de componente Bosch, investigat de autorităţi

Autorităţile americane investighează dacă producătorul de componente Bosch cunoştea detalii despre modalitatea în care Volkswagen manipula testele de emisii, întrucât a furnizat numeroase părţi pentru motoarele afectate.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Siguranta

Un alt fel de Minority Report: un sistem auto va anticipa acţiunile pietonilor pentru evitarea accidentelor

Bosch dezvoltă un sistem care va permite evitarea accidentelor prin anticiparea traseului pe care îl vor avea pietonii, însă acesta se va activa numai după ce şoferul iniţiază primul pas pentru evitarea impactului.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Presa germană: Bosch i-a avertizat în 2007 pe cei de la Volkswagen în privința software-ului folosit de motoarele TDI

Publicațiile germane Bild am Sonntag și Frankfurter Allgemeine Zeitung au relevat noi informații despre scandalul Dieselgate. Potrivit surselor citate de acestea, Bosch i-a avertizat în 2007 pe cei de la Volkswagen să nu folosească software-ul care permitea păcălirea testelor de emisii.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Industrie

Bosch a produs 50 de milioane de sisteme de servodirecție electrică

Nemții de la Bosch aniversează fabricarea a 50 de milioane de sisteme ed servodirecțeie electrică. Compania a demarat producția acestor sisteme acum 12 ani.
Joi, 23 Iulie 2015 | Tehnologie

Bosch și Tom Tom fac echipă pentru dezvoltarea de hărți pentru mașinile autonome

Bosch și Tom Tom au semnat un parteneriat de colaborare în vederea realizării de hărți speciale dedicate vehiculelor autonome. Acestea vor primi informații din trafic și actualizări în timp real.
Vineri, 22 Mai 2015 | Tehnologie

Bosch: "Maşinile autonome nu sunt create pentru a creşte confortul, ci pentru a evita accidentele"

Unul dintre directorii Bosch spune că scopul maşinilor care se conduc singure este de a evita accidentele produse din eroare umană. "9 din 10 accidente din lume se întâmplă din cauza şoferului", spun germanii.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Intern

Bosch îşi extinde activitatea în România: 700 de noi angajaţi până la sfârşitul anului

Bosch, furnizorul de componente auto care aniversează 20 de ani de activitate în România, spune că îşi va extinde afacerea în 2014 şi se bazează pe industria auto pentru a-şi creşte profitul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iunie 2013 | Concepte

Aston Martin a dezvoltat un DB9 hibrid împreună cu Bosch

Aston Martin a colaborat cu Bosch pentru a dezvolta o versiune hibridă plug-in a lui DB9. Aceasta totalizează 740 CP şi are o autonomie de 25 kilometri în modul 100% electric.
Joi, 23 Mai 2013 | Intern

Bosch va deschide două noi fabrici în România până la finalul anului

Bosch a anunţat că îşi va extinde operaţiunile de producţie în ţara noastră. Până la finalul lui 2013 vor lua naştere două noi fabrici, însumând investiţii de peste 120 de milioane de euro.
Luni, 18 Februarie 2013 | Tehnologie

Studiu Bosch: 60% dintre şoferii intervievaţi cred că maşinile autonome sunt o idee bună

Bosch a realizat un studiu în Europa pentru a afla părerea şoferilor referitoare la vehiculele autonome. Majoritatea şoferilor intervievaţi consideră că acestea reprezintă o idee bună.
Joi, 29 Martie 2012 | Siguranta

Aniversare istorică: Bosch a fabricat 75 de milioane de sisteme ESP

Bosch aniversează producţia a 75 de milioane de sisteme ESP din 1995 până în prezent. Furnizorul estimează că jumătate dintre maşinile noi vândute pe glob sunt echipate cu ESP.
Luni, 19 Martie 2012 | Industrie

Fortune: "Bosch este cel mai admirat furnizor auto din lume"

Revista Fortune din Statele Unite ale Americii a publicat lista celor mai admirate companii din lume. Votul a peste 3.800 de directori a plasat compania Bosch pe postul de cel mai admirat furnizor auto din lume.
Vineri, 27 Ianuarie 2012 | Industrie

Aniversare specială pentru Bosch: 75 de milioane de instalaţii common-rail produse

Bosch a produs 75 de milioane de sisteme de injecţie common-rail pentru autovehicule în 14 ani. Compania germană sărbătoreşte şi producţia a două milioane de sensori MEMS, utilizaţi de sisteme precum ESP.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Industrie

Chinezii pregătesc atacul: Modelele Great Wall vor folosi sisteme Bosch şi Valeo

Chinezii de la Great Wall se pregătesc să ia cu asalt piaţa europeană şi americană. Ei au semnat contracte de colaborare cu furnizori de renume ca Bosch, Valeo sau BorgWagner.
Luni, 18 Iulie 2011 | Video

Mercedes şi Bosch vor produce motoare electrice împreună

Daimler şi Bosch au pus bazele unui joint-venture care va da naştere unor propulsoare electrice. Până în 2020, cele două companii speră să producă un milion de unităţi.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Ford, Lotus, Fiat, vanzari, emisii, criza, 500, Tata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru