Bosch angajează peste 300 de oameni la fabrica de componente auto de la Jucu

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bosch îşi măreşte personalul de lucru de la fabrica de componente auto de la Jucu cu încă 340 de persoane, ca urmare a triplării producţiei în cei doi ani de la deschidere.

Bosch a deschis în 2014 un centru de cercetare şi producţie de componente auto la Jucu, într-un parc industrial de 38.000 de metri pătraţi.

În cei doi ani de la inaugurare, producţia de componente auto s-a triplat, iar compania germană intenţionează acum să-şi mărească echipa.

Bosch caută în prezent 340 de oameni, iar 110 posturi sunt alocate pentru tehnicieni operatori de roboţi. În plus, Bosch vrea să angajeze inclusiv ingineri producţie, ingineri automatişti, programatori fabricaţie, şefi de secţie, electriceni sau programatori. 100 de posturi sunt însă alocate pentru funcţionari administrativi.

Bosch a investit în total 70 de milioane de euro în facilitatea de producţie de la Jucu, care face parte din divizia de electronică auto Bosch care include la nivel global 13 unităţi de producţie. Bosch este unul dintre cei mai mari investitori germani în economia României şi deţine, pe lângă fabrica de componente auto de la Jucu, unităţi de producţie pentru tehnica liniară (Cluj şi Blaj) şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (Timişoara).

Via Mediafax

Comentarii (3)

  • petrus.
    vor fabrica sisteme autonome. romanii vor fura subansamble le vor asambla acasa si le vor monta pe masina personala . scoala de soferi va monta la masina de examen. vom fi pe youtube mai tari decat rusii si chinezii
    2 5
  • Mai bine ati spune ce salarii vor avea. Probabil sub 1000 de lei.
    7 3
  • comunicat bosch
    avem nevoie de cat mai multi profesionisti care sa lucreze pe salariul minim pe economie
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru