Bosch deschide un nou centru de cercetare și dezvoltare în China: compania va dezvolta noi tehnologii digitale pentru cockpit

de Paul Cosma
Duminica, 11.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bosch a deschis un nou centru de cercetare și dezvoltare în China, acolo unde va dezvolta noi tehnologii digitale pentru cockpit-ul vehiculelor.

Bosch continuă extinderea activităților pe care le desfășoară pe cea mai mare piață auto din lume. Compania a deschis un al treilea centru de cercetare și dezvoltare în China, după cele dedicate sistemelor de infotainment ale vehiculelor.

Noul centru deschis în Shanghai se va ocupa cu dezvoltarea noilor tehnologii digitale pentru cockpit, Bosch Digital Cabin R&D Center având o suprafață de 2.500 de metri pătrați.

Rezultatele echipei de ingineri Bosch sunt menite să deservească clienții din China, însă compania spune că noile produse dezvoltate acolo vor fi disponibile la scară globală.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru