Bosch estimează scăderea vânzărilor globale de autovehicule: compania spune că angajații care produc vehicule diesel vor fi cei mai afectați

de Paul Cosma
Vineri, 09.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Bosch estimează că vânzările companiei pe care o conduce vor stagna în acest an, pe fondul unei prognoze de scădere a vânzărilor globale de autovehicule. Volkmar Denner susține că angajații din unitățile care produc vehicule diesel vor fi cei mai afectați.

Bosch, unul dintre cei mai mari jucători din industria auto, are estimări pesimiste în privința evoluției industriei auto globale. CEO-ul Volkmar Denner susține, într-un interviu pentru o publicație germană, că grupul pe care îl conduce va fi afectat în 2019 de situația deloc favorabilă a industriei, conform Profit.ro.

El se așteaptă ca vânzările Bosch să stagneze, iar marja profiului să nu fie la fel de bună ca anul trecut, când se ridica la 7 procente. Denner spune că planurile Bosch au la bază pentru anii ce vin o stagnare a producției de autovehicule. În opinia lui, angajații care vor suferi cel mai mult vor fi mai ales cei din unitățile care produc vehicule diesel.

Potrivit publicației Profit.ro, cei de la Bosch au mai făcut previziuni pesimiste la sfârșitul lunii trecute, când șeful finanțelor companiei, Stefan Asenkerschbaumer, a spus că producția de autovehicule globală va scădea anul acesta cu 5 procente, mărind prognoza anterioară de 3%.

Via Profit.ro

Comentarii (2)

  • sa stagneze nu e asa mare bai cand o ia la vale e mai grav, desi nu ar trebui sa isi faca grija per ansamblu, oricum sunt un colos industrial
    2 1
  • Bosch este la adapost, daca va vinde mai putine injectoare, compenseaza cu frigidere, masini de spalat, masini de tuns iarba, aparate de cafea.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru