Break Deluxe. Noul Volvo V90, dezvăluit în fotografii-spion de o publicație suedeză

de Mircea Meşter
Luni, 04.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo continuă ofensiva în zona modelelor premium de top cu un break bazat pe recent prezentatul S90. Gama familiei 90 va fi astfel completă în această primăvară.

Linia de modele de vârf din gama Volvo va fi completată în această primăvară nu doar de lansarea noului S90, deja prezentat într-o galerie foto oficială, ci și de apariția versiunii break a acestui model. Este vorba despre noul V90, pe care marca scandinavă îl pregătește pentru lansare în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în martie 2016. 

Confirmarea a vent în primele zile ale anului, când jurnaliștii suedezi de la Teknikens Varld au pus mâna pe primele fotografii în care este surprins break-ul nordicilor.

Așa cum era de așteptat, versiunea de familie a lui S90 este identică la nivelul părții frontale cu sedanul, blocurile optice inspirate de cele de pe XC90 și grila poziționată verticală fiind două dintre elementele de bază ale ADN-ului noului model. Spatele va fi însă contestat de o parte a fanilor Volvo, stopurile verticale tradiționale fiind prelungite orizontal pe hayon. Rezultatul final pare o încrucișare între Volvo și Audi.

La fel ca în cazul fraților de platformă XC90 și S90, noul V90 va beneficia de aportul dinamic al gamei de motorizări Drive-E, cele mai recente motoare dezvoltate de Volvo.

Cu patru cilindri și cu o cilindree de 2.0 litri atât pe benzină, cât și pe motorină, acestea asigură o plajă largă de puteri care merg de la T4 până la T8 (acesta din urmă fiind versiunea hibridă) și de la D4 la D6.

Automarket vă va oferi mai mult detalii despre noul V90 imediat după ce Volvo va prezenta oficial acest model.

Comentarii (3)

  • Cred ca grila este pozitionata orizontala, nu verticala.
    9 0
  • Pacat, au dat-o in bara cu designul.
    3 18
  • arogantul
    deci asta va fi al treilea volvo, poate poate o fac si in versiune cross country, da doamne.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru