Bugatti a finalizat exemplarul Chiron cu numărul 400. Au mai rămas 100 de unități din producția hypercar-ului

de Alexandru Monenciu
Vineri, 28.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a asamblat 400 de exemplare Chiron, ceea ce înseamnă că au mai rămas 100 din producția totală de 500 de unități. Mașina aniversară este un Chiron Super Sport.

Bugatti a lansat modelul Chiron în 2016 și a menționat încă de la început că producția va fi limitată la 500 de exemplare în total. Au mai rămas de asamblat 100 de unități, având în vedere că exemplarul cu numărul 400 tocmai a fost finalizat.

Mașina aniversară este un Chiron Super Sport finisat într-o nuanță de verde, la care au lucrat 20 de artizani Bugatti. Pachetul exterior este completat de un set de jante Super Sport Magnesium.

Interiorul este îmbrăcat în piele verde și Negru Beluga. Nu lipsesc ornamentele din fibră de carbon și plafonul Sky View.

Fiind vorba despre un Chiron Super Sport, motorul W16 de 8.0 litri, quad-turbo, dezvoltă 1.600 de cai putere și 1.600 Nm.

Așa cum spuneam, Bugatti mai are de asamblat 100 de exemplare Chiron.

via Bugatti

Comentarii (1)

  • Octavian
    Să se dea câte unul să ajungă la toți :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru