Bugatti lansează un nou produs exotic: o cataramă cu aur și cristale

de Sebastian Toma
Duminica, 29.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După narghileaua de 100.000 de dolari, numele Bugatti este atașat unui alt produs de lux: o cataramă din aur alb, produsă în serie limitată. Aceasta costă 84.000 de dolari și este produsă manual în Elveția.

Esential 44 de catarame Bugatti vor fi construite de specialiștii elvețieni.
Roland Iten, un producător de accesorii de lux, a colaborat cu Bugatti pentru o serie limitată de catarame mecanice. Primul exemplar, numărul 00/00, va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Vorbim despre 44 de catarame construite manual, fiecare având peste 100 de componente interioare. O cataramă Bugatti de la Roland Iten costă 84.000 de dolari și are safire, cristale și componente din titaniu, aur alb, aur roz și oțel inoxidabil, metalele fiind prelucrate manual de orologieri experimentanți din Țara Cantoanelor.

Dacă vă imaginați că nimeni nu ar fi interesat de o cataramă care costă mai mult decât un automobil premium, o să aveți o mică surpriză, deoarece primele 11 unități au fost deja construite și urmează să fie livrate clienților. Seria de 11 unități are un finisaj din aur alb și va fi urmată de o serie de 11 unități cu aur roz. Finisajul exterior al următoarelor două serii de catarame Bugatti de la Roland Iten nu a fost încă stabilit.

Urmareste Automarket
Roland Iten R22 Mk.I-22mm "Bugatti edition" are posibilitate de a extinde lungimea curelei cu până la 22 milimetri, asigurând o acoperire între 87.29 și 108.98 centimetri, înlocuind curelele tradiționale cuprinse între aceste dimensiuni.
Mecanismul interior are o configurație specială care permite extinderea curelei fără zgomote, funcționarea sa fiind comparată de creatori cu pornirea motorului lui Veyron, aceasta fiind efectuată în cel mai rafinat mod posibil.

Via BornRich

Comentarii (13)

  • Numai un om bolnav la ,, bila'' poate sa dea atatia bani pe ea.
    Daca era un telefon sau un ceas intelegeam...dar NU o curea !
    9 11
  • Pentru un produs exclusivist de 84k dolari, puteau face un spot publicitar mai bun.
    3 0
  • Oamenii aia bolnavii la "bila" produc o gramada de bani.Deci cureaua asta va fi un moft pt.ei.Primele 11 urmeaza sa fie livrate clientilor.....Deja sunt 11 bolnavi cu bila,nu? Si mai urmeaza si altii..Daca as avea si eu o gramada de bani,as lua cureaua asta fara sa clipesc. Dar,deocamdata sunt sarac si sanatos cu bila!
    Un an nou mult mai bun sa avem!
    Oare se vor tria valorile?
    6 3
  • @Scorpion, cam cat de bolnav tre sa fii sa dai aproape 2 mil pe o masina... Si fii sigur ca sunt suficienti incat sa nu ajunga cele 44...
    7 2
  • Oare daca imi cumpar un veyron, imi fac astia cureaua gratis? Este o vorba care mi-o repeta mama: sa nu fiu invidios pe oamenii bogati, ca astia la cate lucruri au, orice ar cumpara nu-i mai bucura nimic. Eu la 32 de ani, am ajuns sa ma bucur si ca e soare afara !!! Un singur lucru nu poti cumpara cu bani: viata.
    9 1
  • @Andi
    Masina e masina Andi....accesoriile sunt altceva.
    Cand platesti sume colosale pe o propietate, inteleg ca vrei confort. Pe masina la fel...ca esti pasionat de viteza sau confort sporit. Dar pe niste haine, accesorii de tot felul si alte nimicuri, e deja cretinism total. Toate ar trebuii sa aibe o limita.
    @Lache
    Poti sa tiparesti banii nu sa ii produci ca tot mult e pt. o curea. E ca si cum ai cumpara hartie igienica poleita cu aur la cateva mii de euro sulul :)).
    Sper sa intelegeti ideea...
    Prost e cine da nu cine cere !
    5 4
  • @Scorpion,ai spus acolo de haine,accesorii si alte nimicuri.... Astea sunt lucrurile care conteaza enorm la romani.Am dreptate? Rupti de foame,salarii de cacat,dar nu le lipseste nimic . Ultimele modele de telefoane ,televizoare 3D samd.....Ai prins idea? Am vazut ceasuri de mana la peste 100 000 de euro,care se cumpara in draci. Se pare ca cei care invart banii cu lopata prefera si alte lucruri care nu sunt "made in asia".Mai asteapta putin si ai sa poti si tu sa ai o curea din asta .Cam 100 euro va fi pretul.Cu tot cu narghilea. Citeam undeva ca la ora actuala in China,sunt peste 30 milioane de barbate care nu ,vor avea ocazia sa imparta patul cu o femeie.Inchipuieste-ti ce vor face hormonii. Scenariu sumbru,nu?
    3 5
  • @Lache
    In ultima parte nu am inteles ce vrei sa spui. De la ,, Mai asteapta putin....'' nu am inteles nimic.
    4 1
  • @Scorpionul, cei carora le este adresat acest "produs" sunt genul de oameni care au atat de multi bani (sute de milioane sau chiar miliarde) incat nu stiu cum sa se mai rasfete! Pentru astfel de oameni a da 84k pe o curea e ca si cum tu si eu, muritori de rand, am da 20 de lei. Poate difererenta e si mai puternica. In cercurile in care se invart, orice detaliu de genul asta conteaza!
    1 2
  • e destul de grav ca nu ai inteles. Andi a explicat ce am incercat si eu sa spun.Chinezii vor face aceasta catarama ,si tu (sau noi) o vom putea cumpara.
    Sa ai parte de un nou an fericit!
    2 2
  • e destul de grav ca nu ai inteles. Andi a explicat ce am incercat si eu sa spun.Chinezii vor face aceasta catarama ,si tu (sau noi) o vom putea cumpara.
    Sa ai parte de un nou an fericit!
    1 2
  • @Lache
    :)) Cu siguranta o sa fiu primul care va cumpara porcaria asta cu atat mai mult cu cat o sa fie FAKE ,,MADE IN CIAINA ''':))) ... glumesti nu ?
    Raman la curelele mele CK originale la un pret pamantean. Daca tu o sa vrei sa te lauzi cu ce nu iti permiti, cumpara cu incredere fake-ul ca o sa iti pice pe ringul de dans de fata cu toata lumea :).
    3 1
  • Deci nici tu nu te poti debarasa de veche meteahna romaneasca: eu am curele CK iar tu ai curele chinezesti. Eu nu am curele CK din vinilin.Eu am doar niste curele obisnuite.
    Greu de schimbat romanul,indiferent de genaratie. :(((((
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru