Bugatti: Toate cele 10 exemplare Centodieci au fost livrate clienților

de Alexandru Monenciu
Luni, 19.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toate cele 10 exemplare Bugatti Centodieci au fost livrate clienților. Hypercar-ul francez are un motor W16 care dezvoltă 1.600 de cai putere.

Legendarul EB110 este unul dintre cele mai emblematice modele Bugatti. În urmă cu doi ani, francezii și-au imaginat cum ar arăta EB110 în era modernă și așa a luat naștere Centodieci.

Producția lui Bugatti Centodieci a fost limitată la doar 10 exemplare, iar ultimul tocmai a fost livrat. Acum, atelierul din Molsheim se va concentra pe asamblarea restului de exemplare Chiron care au rămas din totalul de 500. Apoi vor urma cele 99 de unități W16 Mistral și cele 40 de exemplare Bolide.

Ultimul exemplar Centodieci este finisat în nuanța exterioară Alb Quartz, cu o serie de accente Negru Mat și Albastru Light Sport. Pentru interior, clientul a optat pentru o tapițerie din piele în culoarea Albastru Light Sport.

În cazul lui Centodieci, motorul W16 de 8.0 litri, quad-turbo, dezvoltă 1.600 de cai putere. Hypercar-ul francez atinge 100 de km/h ăn 2.4 secunde, iar viteza maximă ajunge până la 380 km/h.

via Bugatti

Comentarii (2)

  • Tesla e mai rapidă !! LOL !

    Oricum, la muzeu cu W16 ...

    Papă oxigenul la oameni.
    1 2
  • Banditos
    Ideal ar fi un 1.5 Dci 110 cp. Eu asa am citit. Parere competenta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru