Când mașina se transformă în coleg de cameră: un american a găsit o metodă inedită de a-și proteja BMW-ul de Uraganul Matthew

de Mircea Meşter
Luni, 10.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ce faci atunci când ești atașat de propriul BMW M3 E30, dar uraganul riscă să te lase fără "prieten"? Răspuns corect: îl inviți în living pentru câteva zile.

Uraganele care lovesc anual America Centrală și coasta de sud-est a Statelor Unite obișnuiesc să producă pagube materiale majore în orașele pe care le întâlnesc în cale. Evident, clădirile și mașinile sunt principalele "participante" la calculul pagubelor finale, iar cei care dețin mașini cu valoare materială sau personală încearcă să-și adăpostească "odorurile" în garaje bine clădite pentru a evita pe cât posibil efectele devastatoare ale unei astfel de manifestări a naturii.

Ce faci însă atunci când nu-ți permiți un garaj, iar locurile în care îți poți adăposti mașina sunt deja închiriate? Ne răspunde un tânăr american care a ales o metodă mai puțin ortodoxă de a-și apăra mașina de efectele uraganului Matthew, care a afectat coasta sud-est americană după ce a măturat pe drum Cuba și Bahamas. Randy nu a ezitat prea tare atunci când a avut de ales între a-și lăsa exemplarul BMW E30 M3 în mâinile uraganului sau a-l găzdui în propria casă, iar rezultatul operației "musafirul" a fost documentat pe propriul cont de Instagram, devenit vedetă în ultimele zile.

Americanul de 26 de ani a trecut cu bine peste încercarea de a-și transforma mașina în oaspete, "invitându-l" vrând-nevrând la micul dejun și petrecându-și timpul alături de modelul care i-a ocupat o jumătate de cameră. Din fericire pentru Randy, mașina a încăput la limită prin ușa dublă care leagă curtea casei sale de living, astfel că nu a avut nevoie de modificări structurale pentru a-și salva "prietenul".

#hurricanematthew #breakfast #afterthestorm

A photo posted by Randy (@jalilsup) on

Comentarii (5)

  • daca-mi urc masina in pom ma puneti si pe mine pa site?
    22 3
  • eu vreau s-o bag in beci .... se pune ??
    5 3
  • mai bine isi lua slk de anglia cu 1000 de lire.
    4 7
  • mircea
    @q
    Dac-o faci fără s-o zgârii îți promit că te punem pe homepage. :)
    13 0
  • someone
    @q...dar daca o pui in copac, garantat ca cel putin la toate televiziunile o sa fi la stiri
    revenind la articol, chiar ar fi pacat sa lasi o astfel de masina intr-un uragan. si cum omul nu avea garaj ....pam pam
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru