Carlos Ghosn a fost eliberat pe cauțiune în schimbul a 9 milioane de dolari: fostul șef Renault-Nissan a petrecut 108 zile în arest la Tokyo

de Paul Cosma
Miercuri, 06.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Ghosn a fost eliberat miercuri din închisoare, după ce a plătit o cauțiune de aproape 9 milioane de dolari. Fostul șef Renault-Nissan a stat 108 zile în spatele gratiilor, în urma arestului din luna noiembrie a anului trecut.

Schimbarea echipei de avocați a produs și rezultatul dorit de Carlos Ghosn, căruia îi fusese refuzată cererea de eliberare pe cauțiune, în repetate rânduri.

Fostul șef Renault-Nissan a părăsit arestul de la Tokyo, după ce instanța a acceptat o plată de aproape 9 milioane de dolari în contul eliberării. Astfel, acesta își poate pregăti “apărarea” la proces în stare de libertate.

Carlos Ghosn a obținut cauțiunea, însă instanța a decis limitarea accesului la internet, interzicerea dreptului de a părăsi țara și supraveghere video în anumite condiții.

Potrivit avocaților săi, procesul și audierile lui Ghosn ar urma să înceapă în a doua parte a anului curent, pe numele lui fiind emise mai multe acuzații de nereguli financiare în cadrul Nissan.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Se plangea fi-su ca a slabit Ghosn 15 kile la japonezi,cica primea doar orez si in portii mici. Misto rau,la noi ies de la bulau cu gusa si burta si mai dau si statul in judecata la Cedo(Konstantinos Passaris,Camatarii...) si ne obliga mUE sa le mai dam si bani.Cica e rau la noi in bulau,d'aia "nu exista" recidiva in Rromania,ca e mai rau ca la japonezi.
    7 4
  • Costel
    atata freamat si zbucium pentru cateva zerouri........in plus sau in minus ca inca nu is convins pe deplin pana nu ascult si pledoaria avocatilor
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru