Ce ai face cu 10.000 de euro? Ai cumpăra o Dacia Sandero sau ai petrece o zi pe circuit alături de Sfânta Treime a supercarurilor?

de Bogdan Mirică
Vineri, 18.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru cei care au de cheltuit 10.000 de euro, o companie britanică oferă o zi de neuitat la volanul unor mașini de vis: Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder și McLaren P1.

Ce ai face dacă ai avea 10.000 de euro? Ai pleca într-o croazieră de lux? Ți-ai cumpăra o Dacia Sandero cu de toate? Sau ai arunca toți banii pe o experiență unică?

În cazul în care alegi ultima variantă, compania britanică Auto Vivendi are o ofertă de nerefuzat pentru orice pasionat auto. O zi la volanul celor mai tari supercaruri ale momentului. Este vorba despre așa numita Sfânta Treime, compusă din Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder și McLaren P1.

Toate trei vor putea fi conduse pe un circuit din Anglia, sub supravegherea unor instructori avizați. Și pentru ca cei 10.400 de euro (7500 de lire sterline) plătiți să se simtă așa cum trebuie, Auto Vivendi promite atingerea unor viteze de 320 de km/h, la volanul tuturor mașinilor.

Înainte de a încerca să strunească toate cele trei supercaruri, clienții se vor acomoda cu circuitul alături de mașini ceva mai ”lente”. Este vorba despre Ferrari 458 Italia, McLaren 12C și Porsche 911 Turbo S.

via autoblog

Comentarii (7)

  • Cred ca McLaren P1 experience !
    3 2
  • De banii aia mi-as lua un Porsche sau Maserati sau un M3, Impreza, Clio RS, etc. si m-as da pe circuit cat m-ar tine pistoanele.
    10 2
  • 90% vor scrie ca vor experiența de o zi, dar nu au citit bine titlul:
    Pentru cei care au de cheltuit 10.000 de euro
    Deci își vor lua un sh de maxim 3500€ eventual cu înmatriculare in Bulgaria, strângând rău din fese
    13 2
  • Oricum oferta asta nu-i pt cei care supravetuiesc din salariu.
    E pentru cei care teoretic si-ar permite astfel de masini, dar n-au nevoie de ea in fiecare zi. Insa o zi se poate de incercat
    9 2
  • Cu 8.000 euro fac ''swap engine'' la una din masinile personale cresc puterea undeva la 400-600 HP si cu restul mi-ar ajunge sa ma dau si pe autodromul lui Titi Aur :))))))
    6 12
  • As prefera sa imi cumpar un Renault Capture .
    4 6
  • comparatzi franzela calda cu mamaliga rece
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru