Ferrari La Ferrari

Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Cel mai puternic model din istoria Ferrari va renunța la acoperiș: LaFerrari Spider a fost confirmat oficial

Sergio Marchionne, recent încoronatul CEO al Scuderiei italiene, a anunțat că gama Scuderei se va lărgi în scurt timp cu un nou model: decapotabilul LaFerrari Spider.
Luni, 21 Decembrie 2015 | General

Cea mai frumoasă zi din viața unui bărbat: cinci modele legendare Ferrari se întrec pe circuit

Cinci dintre cele mai importante modele create de Ferrari de-a lungul istoriei se întâlnesc într-un decor memorabil, pe circuit. Povestea acestei întâlniri unice, imaginile și sunetele vor pătrunde adânc în subconștient.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | General

Ce ai face cu 10.000 de euro? Ai cumpăra o Dacia Sandero sau ai petrece o zi pe circuit alături de Sfânta Treime a supercarurilor?

Pentru cei care au de cheltuit 10.000 de euro, o companie britanică oferă o zi de neuitat la volanul unor mașini de vis: Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder și McLaren P1.
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | O lume nebuna

Un englez deţine cele trei supercaruri ale momentului: McLaren P1, Ferrari LaFerrari şi Porsche 918 Spyder

Un englez a reuşit să adune în colecţia sa de maşini cele mai populare şi performante supercaruri ale momentului. Este vorba despre trio-ul format din Ferrari La Ferrari, Porsche 918 Spyder şi McLaren P1.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Economic

Ferrari a vândut toate exemplarele extremului FXX K, deși fiecare a costat 2.5 milioane de euro

Ferrari FXX K a impresionat publicul cu aspectul și performanțele sale extreme. Era și normal ca prețul să aibă tot o valoare extremă: 2.5 milioane de euro. Chiar și așa, toate unitățile au fost epuizate.
Joi, 13 Iunie 2013 | Industrie

Şeful Ferrari vede o nouă piaţă cu potenţial: „Mexicul e noua China”

Preşedintele Ferrari America de Nord susţine că Mexicul este următoarea ţară cu potenţial pentru industria auto. Mexicanii manifestă un interes deosebit pentru modelele Scuderiei italiene.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: LaFerrari a fost vedeta standului italienilor și a salonului

Nu cred că a fost vreun moment în care Ferrari să se aștepte la altceva decât la un succes total al noului LaFerrari. Urmașul lui Enzo s-a ridicat la înălțimea numelui pe care îl reprezintă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru