Ferrari supercar

Vineri, 25 August 2017 | Modele noi

Numele Portofino, utilizat de Ferrari pentru înlocuitorul lui California T, a fost folosit în trecut și pe un concept Lamborghini

Ferrari nu a mai folosit de mult numele unei localități în gama sa. Cu atât mai mult numele unui oraș turistic. Dacă mai luăm în calcul că a existat și un Lamborghini Portofino, atunci alegerea italienilor devine puțin ciudată.
Luni, 12 Decembrie 2016 | Modele noi

Cel mai scump Ferrari al momentului costă 6.5 milioane de euro și a fost creat pentru a ajuta victimele cutremurului din Italia

Ferrari a produs exemplarul cu numărul 500 al supercarului LaFerrari. Acesta a fost vândut pentru o sumă record, de 6.5 milioane de euro.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Accidente exotice

Cadou pentru un cuplu proaspăt căsătorit: un Ferrari 458 Spider izbit de pereți și o notă de plată uriașă

Un cuplu proaspăt căsătorit din Marea Britanie a avut parte de un cadou neplăcut. Mirele a încurcat accelerația cu frâna și a distrus un Ferrari 458 Italia Spider.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Ați purta așa ceva la mână? Singurul ceas care se potrivește cu un Ferrari este construit de Hublot și arată incredibil

Hublot a dezvăluit o versiune îmbunătățită a ceasului MP-05, dedicată supercarului italian Ferrari LaFerrari. Ceasul dispune de un mecanism extrem de complicat și va fi produs într-un număr foarte limitat.
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Ferrari anunță lansarea unui model surpriză cu o serie de imagini teaser

Ferrari a publicat mai multe imagini de tip teaser pentru a anunța debutul unui model surpriză. Toate indiciile ne duc către faceliftul actualului Ferrari 458 Italia.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: LaFerrari a fost vedeta standului italienilor și a salonului

Nu cred că a fost vreun moment în care Ferrari să se aștepte la altceva decât la un succes total al noului LaFerrari. Urmașul lui Enzo s-a ridicat la înălțimea numelui pe care îl reprezintă.
Luni, 11 Februarie 2013 | GENEVA 2013

OFICIAL: Ferrari a confirmat lansarea urmaşului lui Enzo la Geneva

Ferrari a anunţat că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva supercarul ce îi va călca pe urme legendarului Enzo. Modelul are numele de cod F-150 şi ar putea avea 920 de cai putere.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Ferrari F150 - urmaşul lui Enzo va avea 950 de cai şi va costa 1.2 milioane de euro

Ferrari a organizat un eveniment privat pentru a dezvălui clienţilor săi noul F150, urmaşul lui Enzo. Supercarul va dispune de 950 de cai şi va fi prezentat publicului larg la Salonul de la Geneva.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Şeful Ferrari: ”Urmaşul lui Enzo va fi dezvăluit la sfârşitul anului”

Luca di Montezemolo a reconfirmat în acest weekend data de lansare a modelului care va călca pe urmele lui Enzo. Supercarul va fi primul hibrid de serie al Scuderiei.

Tag-uri similare

Ferrari, Luca di Montezemolo, Ferrari Enzo, Ferrari supercar, primul hibrid Ferrari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru