Ferrari anunță lansarea unui model surpriză cu o serie de imagini teaser

de Bogdan Mirică
Luni, 02.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat mai multe imagini de tip teaser pentru a anunța debutul unui model surpriză. Toate indiciile ne duc către faceliftul actualului Ferrari 458 Italia.

Weekendul acesta a fost unul plin pentru biroul de comunicare al celor de la Ferrari. Constructorul din Maranello a demarat o campanie de promovare a unui model surpriză, pe care îl vom vedea în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, programat în luna martie a acestui an.

Italienii pregătesc terenul cu o serie de imagini de tip teaser, care nu trădează foarte multe detalii despre viitorul supercar. El va fi dezvăluit oficial, cu un comunicat oficial, în data de 3 februarie, iar primele indicii ne conduc cu gândul la mult așteptatul Ferrari 458 Italia facelift, rebotezat 458 M.

Esential 666 de cai putere ar urma să dezvolte faceliftul lui Ferrari 458 Italia.
Deși Scuderia a păstrat foarte bine informațiile despre înlocuitor, mai multe surse neoficiale vorbesc deja despre un motor V8 revizuit, de 4.5 litri, capabil să dezvolte aproximativ 666 de cai putere și 745 de Nm. Resursele vor propulsa noul model de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de 3.4 secunde, iar viteza maximă va ajunge la 325 de km/h.

Modificările exterioare vor fi și ele foarte importante, întrucât Ferrari promite prin imaginile teaser câteva elemente estetice complet noi, capabile să ofere un look contemporan, fără a altera imaginea sportivă și liniile filosofiei actuale.

via wcf

Comentarii (1)

  • Intr-adevar, incat California a fost lansat mai tarziu decat 458 si a primit mai repede facelift.
    Oh shit, e chiar maine.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru