Cei mai fericiți clienți auto ai zilei s-au întâlnit în Marea Britanie: Bentley a livrat primele exemplare ale SUV-ului Bentayga

de Mircea Meşter
Marti, 22.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un tur exclusiv al fabricii Bentley din Crewe a prefațat livrarea primelor exemplare bentayga către clienții care s-au aflat printre primii care au depus avansul la comanda SUV-ului Bentayga. "Unii chiar înainte de a vedea mașina de serie", cum spun oficialii Bentley.

Esential 4000 lucrează la uzina din Crewe, un orășel aflat la o aruncătură de băț de Manchester.
130 de ore le sunt necesare echipelor de asamblare pentru a scoate de pe linia de fabricație un exemplar Bentayga.
E o zi mare pentry Bentley. Compania britanică a organizat astăzi o recepție exclusivă la sediul central din Crewe pentru primii clienți care au intrat în posesia lui Bentayga, primul SUV din istoria Bentley.

Clienții care au primiți astăzi la sediul mărcii s-au numărat printre primii care au plătit un avans consistent în momentul în care Bentley a anunțat că va avea în gamă un SUV. Drept mulțumire, marca din Albion le-a rezervat acestora o versiune specială denumită First Edition și le-a pregătit o serie de surprize suplimentare, printre acestea numărându-se un tur personalizat al fabricii în care se asamblează Bentayga alături de celelalte modele ale gamei: Continental GT, Flying Spur și Mulsanne.

Deși Bentley nu oferă prea multe detalii despre ediția specială bentayga First Edition, aflăm că vorbim de mașini care beneficiază de un nivel de echipare superior care nu va fi disponibil la vânzare în mod normal.

Acestea oferă "un interior unic" și "detalii estetice exterioare unice".

"Este o zi istorică pentru Bentley. Clienții care ne sunt alături astăzi sunt cei care au urmărit călătoria Bentayga încă de când am propus ideea unui SUV Bentley și s-au numărat printre primii care și-au scris numele pe lista de comenzi, mulți chiar înainte de a vedea cum arată modelul final de serie. Încrederea lor în Bentley le este astăzi răsplătită pentru că intră în posesia unei mașini care a fost lăudată în mod unanim de presa din toată lumea", spune Kevin Rose, membrul Consiliului de Administrație Bentley prezent la evenimentul din Crewe.

Comentarii (3)

  • Oare chiar sunt mai fericiti? Cand ma uit la unele vedete care castiga exagerat de mult (o parte din posibilii clienti de masini exclusiviste) ce vieti personale dezordonate si pline de esecuri au... parca tot eu ma consider mai fericit cand stau la un picnic pe marginea portbagajului Skodei mele alaturi de fiul meu povestind... :) Chiar daca unii mi-ar zice repede replica cu strugurii, chiar daca imi place mult masina, nu as vrea sa fiu un potential client...
    24 1
  • @Stefi
    Dpinde de om. Multi sunt fericiti ca au o bucata de paine sa manance si ca sunt sanatosi, altii NU sunt fericiti nici cu miliarde de euro si avionul pregatit sa ii duca zilnic unde doresc. Fericirea e relativa. Eu unul nu as fi fericit cu un asemenea monstru pt. ca nu imi place. E o masina buna nimic de zis. Dar pt. mine e urata ! Nu imi place. Dar as fi fericit cu vechiul Arnage RL Mulliner Limousine. O masina care ma impresionat cu adevarat si care mi-a placut enorm. Pt. mine a fost si va ramane cel mai tare Bentley. Pacat ca nu se mai fabrica. Iar ca cel cu care am mers eu cu partitie sunt 2-3 in lume. Raritati. Il puteti vedea aici postat de mine :
    http://www.autogespot.ro/bentley-arnage-rl-mulliner-limousine/2015/12/23
    12 2
  • someone
    cred ca mai fericiti au fost cei de la bentley, ca le-au vandut
    19 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru