Cel mai răsfățat pește: Bentley Bentayga vine echipat cu o trusă de pescuit de lux

de Bogdan Mirică
Vineri, 22.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley s-a gândit să le ofere celor pasionați de pescuit o serie de undițe și momeli profesionale, ascunse în portbagajul lui Bentayga. Personalizarea merge până la cel mai mic detaliu.

Nu știm câți dintre clienții Bentley au ca pasiune pescuitul, mai ales în zone greu accesibile, dar constructorul englez a vrut să se asigure că aceștia au la dispoziție o mașină potrivită. Așa că au transformat noul Bentayga într-o adevărată trusă de pescuit pe patru roți.

Cu ajutorul propriei divizii de personalizare, Mulliner, cei de Bentley au reușit să dea naștere unui SUV care ascunde în portbagaj tot ce este necesar pentru o zi perfectă la pescuit. Clienții vor descoperi dincolo de hayonul cu acționare electrică patru lansete, ascunse în interiorul unor tuburi din piele, cusute manual. Există un spațiu de stocare impermeabil, mai multe suporturi de undițe și o trusă de picnic. Toate acestea pot fi scoase afară din portbagaj atunci când clientul are nevoie de întreaga capacitate a acestuia.

Nu putea lipsa cutia din lemn creată de Burr Walnut, care ascunde cârlige și momeli de cea mai bună calitate. Suportul impermeabil a fost creat tot din lemn de cea mai bună calitate și a fost izolat cu neopren.

Astfel, cizmele pline de noroi și pelerina nu vor afecta portbagajul SUV-ului de lux.

Urmareste Automarket
Pentru a menține un ambient plăcut, Bentley a instalat chiar și un dezumidificator electronic. Podeaua portbagajului este și ea din lemn, iar pragurile primesc protecții din aluminiu.

Bentley oferă Bentayga și cu o serie de lumini de întâmpinare. Acestea proiectează pe sol logo-ul Bentley sau Mulliner.

Dacă viitorii clienți vor avea o altfel de preferință, Bentley poate proiecta orice fel de logo.

Comentarii (3)

  • Ce bine se pricep cei de la Bentley sa ii stoarca de bani pe cei bogati. Singurii care ies castigati din treaba asta sunt cei de la VAG !
    11 2
  • Nu arata rau deloc, daca as fi din categoria de oameni pentru care banii nu-s chiar o problema(o mare parte din clientii Bentley) si as fi pasionat de pescuit cu siguranta as opta pentru pachetul asta. este posibil pentru multi clienti sa fie mai mult decat si-ar fi imaginat sau dorit. Dar fiind un om din alta categorie pot doar sa-mi dau cu parerea si sa critic.
    6 2
  • ...sa mergi la pescuit cu bentley...atunci cu loganul,romanu poate duce lemne, fan si porci la targ fara nicio jena...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru