Celebrul Nissan Skyline GT-R din filmul 2 Fast 2 Furious, acum și în versiune Lego

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lego prezintă macheta celebrului Nissan Skyline GT-R R34, folosit de personajul Brian O'Connor (interpretat de regretatul Paul Walker), în filmul 2 Fast 2 Furious. Macheta un a fost lansată, încă, pe piață, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în ianuarie 2023.

Seria Fast and Furious a ajutat, fără îndoială, la popularizarea industriei de tuning auto. Totodată, franciza a ridicat mai multe modele pe cele mai înalte culmi. Cele mai bune exemple ar fi Toyota Supra și Nissan Skyline GT-R, din generația R34.

Acum, exemplarul Skyline GT-R, vopsit în gri și albastru, pe care l-a condus personajul Brian O'Connor (interpretat de regretatul Paul Walker) în 2 Fast 2 Furious este disponibil și într-o versiune Lego.

Macheta face parte din seria Speed Champions și, potrivit reprezentanților companiei, va avea un preț accesibil. Setul este format din 319 piese și include, de asemenea, o mini-figurină a lui Brian O'Conner.

Tot din aceeași serie face parte și macheta exemplarului Dodge Charger, condus de Dominic Toretto în franciza Fast and Furious.

Nissan-ul Skyline GT-R R34 din piese Lego nu a fost lansat, încă, pe piață. Acest lucru s-ar putea întâmpla în luna ianuarie 2023.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Edi din Ku Klux Klan
    Noaptea minții. Cum poate să facă o corporație precum LEGO să mai facă machete bazate pe mașini termice?
    De ce nu fac toată gama Tesla?
    Mașinile termice nu sunt demne de anii 202x. Dezamăgitor
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru