Charles Morgan s-a retras de la conducerea companiei cu acelaşi nume

de Sebastian Toma
Joi, 14.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Consiliul de administraţie al mărcii Morgan a decis să-l retragă pe strănepotul fondatorului, Charles Morgan, de la conducerea mărcii britanice.

Esential 28 de ani aniversează Charles Morgan în cadrul mărcii fondate de bunicul său.
Charles Morgan, nepotul fondatorului Morgan Motor Cars, va părăsi conducerea companiei care-i poartă numele. Spre deosebire de cazul lui Henrik Fisker, Charles Morgan va părăsi conducerea companiei în urma unei decizii a consiliului de administraţie şi a reprezentanţilor acţionarilor. Însă, Charles Morgan va rămâne imaginea Morgan în lume şi va avea un rol de promovare a produselor realizate de compania britanică. La frâiele mărcii Morgan va trece Steve Morris, actualul director de operaţiuni de la Morgan.

"Mutarea îi va da lui Charles ocazia să-şi îndeplinească sarcinile la nivel naţional, iar promovarea lui Steve părea un pas natural. Charles va putea să promoveze marca Morgan în întreaga lume şi va avea ocazia să participe la mai multe evenimente în rolul de imagine a mărcii fondate de bunicul său", a declarat purtătorul de cuvânt al mărcii britanice.

Urmareste Automarket
Charles Morgan lucrează la compania fondată de Henry Frederick Stanley Morgan încă din 1985.
După decesul fondatorului, în 1959, conducerea companiei a fost preluată de fiul său, Peter Morgan. Acesta a condus marca Morgan până în 1999, când a împlinit 80 de ani, după care i-a predat ştafeta fiului său, Charles. Însă, Peter Morgan a făcut parte din consiliul de administraţie, având rolul de preşedinte al consiliului, până la moartea sa, în 2003.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru