Chevrolet România a donat 10.000 de euro organizaţiei SOS Satele Copiilor

de Sebastian Toma
Miercuri, 21.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet România a anunţat donaţia a 10.000 de euro organizaţiei SOS Satele Copiilor, alături de un tricou semnat de membrii echipei Manchester United.

Esential 10.000 de euro este suma donată de Chevrolet România organizaţiei SOS Satele Copiilor din Cisnădie.
Chevrolet România a anunţat o nouă donaţie pentru organizaţia SOS Satele Copiilor. Pe lângă suma de 10.000 de euro acordată organizaţiei din Cisnădie, Chevrolet România oferă şi un tricou cu semnăturile membrilor echipei Manchester United. Tricoul respectiv a fost licitat în cadrul unui eveniment caritabil organizat de SOS Satele Copiilor şi a fost câştigat de reprezentanţii grupului Rădăcini, dealer Chevrolet.

"Anul trecut Chevrolet şi-a sărbătorit centenarul donând peste 100 de maşini către SOS Satele Copiilor în Europa, Mongolia, Israel, Uzbekistan, Africa de Sud şi Lesotho. Din cele 100, patru maşini au fost donate în România, ocazie cu care am avut bucuria de a lua contact cu tinerii şi copiii din satele SOS şi întreaga echipă Chevrolet şi-a dorit să poată face mai multe pentru aceştia.

Compania Chevrolet este onorată să susţină Organizaţia SOS Satele Copiilor şi îşi invită partenerii şi colaboratorii să fie alături de copiii şi tinerii acestei organizaţii.", a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

În 2012, Chevrolet Europe şi-a reafirmat angajamentul faţă de SOS Satele Copiilor printr-o nouă donaţie de 250.000 de euro. În luna august a anului curent, Chevrolet a organizat o tabără de vară pe coasta adriatică, în care tineri şi copii din organizaţia SOS şi-au petrecut timpul alături de membri ai echipei Chevrolet.

Via Chevrolet

Comentarii (1)

  • Cea mai buna investitie in publicitate. Respect
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru