Chiar dacă acum există și Q2, Audi nu uită de bătrânul Q3: crossover-ul a primit un nou facelift, al doilea din carieră

de Bogdan Mirică
Joi, 15.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a dezvăluit o versiune revizuită a modelului Q3. Crossover-ul german fusese aruncat într-un con de umbră după debutul fratelui Audi Q2.

Prezent pe piață de mai bine de cinci ani, Audi Q3 a primit deja un facelift și se pregătește să-i ureze bun venit generației viitoare, surprinsă deja în timpul unor teste. Până atunci însă, crossover-ul germanilor se încăpățânează să fie la curent cu cele mai noi tehnologii și primește un nou set de îmbunătățiri.

La nivel estetic nu e loc de foarte multe vorbe. Doar nivelul de echipare Sport ar putea să trezească atenția pasionaților, fiind ușor mai agresiv. Grila frontală cu finisaj Stone Grey a fost ușor ajustată, au apărut două prize de aer noi în părțile laterale ale spoilerului, iar culoarea de caroserie Tundra Brown a fost înlocuită de Camouflage Green.

Cei care vor opta pentru pachetul S-line vor primi în plus o grilă de tip fagure, de asemenea cu finisaj lucios, o buză pentru spoilerul spate și o protecție argintie pentru partea inferioară a caroseriei.

Urmareste Automarket
Tot cu ocazia versiunii 2017, Audi Q3 primește și o ediție specială S-line Competition Special Edition, care a fost inspirată de pachetul S-line, după cum o sugerează și numele.
Acesta aduce un finisaj negru lucios pentru spoilerul spate, bare de amarare, noi carcase pentru oglinzi, ornamente pentru portiere, pasaje ale roților negre, un eleron montat pe hayon, logo-urile S-line și un set de jante de 19 inch, de asemenea cu finisaj negru lucios.

Noul Audi Q3 revizuit va ajunge în showroom-urile din Europa începând cu această toamnă, prețul de start pentru piața din Germania fiind fixat la 30.100 de euro.

Comentarii (1)

  • .....una din cele mai urate msini al momentului
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru