Citroen a produs 300.000 exemplare ale modelului DS3

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 29.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uzina Citroen din Poissy, Franța a produs exemplarul DS3 cu numărul 300.000. Primul model din gama premium Citroen a fost lansat în 2010.

Modelul compact din gama DS a trecut deja de prima tinerețe fiind lansat în 2010. În luna aprilie a acestui an, Citroen a prezentat versiunea cu facelift a modelului DS3, principalele modificări fiind vizibile în zona blocurilor optice frontale. Exemplarul cu numărul 300.000 este un DS3 din seria limitată "So Irresistible", vopsit în nuanța Perla Nera și dotat cu noile faruri LED.

Noile faruri LED scot noul DS3 în evidență, iar stopurile LED folosesc acum un efect 3D pentru a completa o imagine modernă. Interiorul vine cu mai multe soluţii de personalizare, printre care o planşă de bord gravată cu laserul sau o lunetă cu imprimeu. Caroseria aduce şi ea noi culori, printre care Pearl White sau Belle-Ille Blue, acest din urmă disponibil pe varianta decapotabilă.

Urmareste Automarket
Citroen DS3 facelift aduce și o serie de motorizări noi.
Două diesel-uri noi ce satisfac norma de poluare Euro6 ce oferă 100 și 120 CP sunt însoțite de motorul pe benzină PureTech e-VTi de 82 CP, asociat unei transmisii automate Efficient Tronic Gearbox cu cinci rapoarte.

Comentarii (4)

  • astept sa aud acelasi lucru despre Alfa 159
    2 0
  • Marian
    Modelul asta este in clasa compacta - foloseste platforma lui C4? Sau e varul mai bogat al lui C3, deci in clasa subcompacta?
    1 0
  • Marian, DS3 este practic versiunea in 3 usi a lui C3, ridicata la "rang" de Premium.
    1 0
  • sdsdsd
    E plin de ds3 in franta si sunt ori mosi ori pustani la volan
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru