Citroen Aircross, un concept descris de francezi ca o "cameră video pe roţi"

de Bogdan Mirică
Vineri, 03.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen vrea să creeze un concept care să funcţioneze ca o cameră video mobilă. Acesta a fost botezat AirCross şi ar urma să debuteze la mijlocul lunii.

Citroen va dezvălui în data de 8 aprilie un nou concept, botezat Aircross şi descris ca fiind o cameră video pe roţi. Francezii au publicat deja un teaser care dezvăluie grila frontală şi una din luminile LED, similară cu cea a fratelui

Chiar dacă numele Aircross este folosit deja de modelul C4 Aircross, am putea vedea titulatura pe un concept complet nou. Acesta ar urma să fie tot un crossover echipat cu un sistem avansat de camere video.

În fond, toată ideea conceptului se va concentra în jurul acestei tehnologii. Ar putea fi primul experiment Citroen cu un sistem de camere capabile să ofere o perspectivă video la 360 de grade pentru a uşura manevrele de parcare şi cele efectuate în marşarier.

Asta înseamnă că sistemul va veni alături de un ecran multimedia, poziţionat la interior, care va proiecta imaginile culese de cele patru camere sau mai multe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru