Citroen C3 facelift - primele imagini prezentate pe piaţa braziliană

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anticipatul facelift al modelului de clasă mică Citroen a fost dezvăluit de un set de fotografii dedicate pieţei braziliene. Versiunea europeană soseşte în primăvara anului viitor.

Citroen va prezenta în curând un facelift pentru modelul C3. Însă pentru piaţa braziliană, producătorul francez a decis să grăbească un pic lucrurile şi a prezentat un set de fotografii cu noua versiune a modelului Citroen C3. Cele mai mai schimbări sunt în partea frontală. Citroen C3 facelift vine acum cu lumini de zi cu LED-uri integrate în spoilerul faţă, iar designul blocurilor optice a fost schimbat. Caladrul faţă a fost şi el schimbat, designul acestuia integrânduse cu cel al farurilor. 

Partea din spate este însă identică cu cea a actualului C3. În schimb, designerii francezi s-au ocupat de interiorul C3-ului faceliftat. Aici avem câteva elemente decorative noi, inclusiv nu mai puţin de cinci guri de ventilaţie rotunde. Faceliftul brazilian pentru Citroen mai aduce câteva culori noi pentru caroserie şi interior. La nivel de motorizări, acestea rămân în mare parte neschimbate, propulsoarele fiind specifice pentru piaţa braziliană: 1.5 Flex 8v (93 CP) şi 1.6 16 Flex Start (122 CP). 

Urmareste Automarket
Cel mai probabil elementele stilistice vor fi păstrate şi pentru versiunea europeană a modelului Citroen C3 facelift ce va debuta în primăvara lui 2013.

Via autoblog.it

Comentarii (3)

  • Facelift... deja?!!!
    8 3
  • Au trecut vreo 3-4 ani de la lansare, era deja un model relativ futuristic pe langa cutiile de la VW dar un facelift chiar nu isi are rostul mai ales ca au ruinat intr-un hal fara de hal interiorul...
    Aveau un bord foarte frumos, unul din cele mai frumoase interioare din clasa dar au renuntat pur si simplu si au revenit la linia de design au lui 307...de ce? Sunt tampiti? Probabil.
    9 6
  • @c-g-c
    actualul corsa a avut vreo 2 facelifturi deja.... unul denumit pompos facelift la care nu au schimbat decat cateva chestii la partea tehnica si altul la interior si exterior dupa 1 an si ceva....

    la exeo la fel....a fost un facelift la spatiul din interior si motorizari apoi acum cateva luni le-au tras 2 leduri la faruri....

    deci unde e problema?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru